Wow! Álomhasat villantott Iszak Eszti

has műsorvezető Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Esztinek, aki tagadja, hogy anorexiás lenne, és akinek mellesleg végtlen hosszúak a lábai, a hasa se semmi.

A fiatal műsorvezető újabb dögös fotóval örvendeztette meg követőit Instagram oldalán. Eszti most a hasát helyezte előtérbe:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Korábban többen is támadták Esztit az alakja miatt, ő pedig így reagált a vádakra: "Értem, tehát mindenki, akinek nincs tökéletes alakja, maradjon otthon, ki ne merjen menni a strandra, fotót pedig még véletlenül se merjen készíteni magáról!

Csodás felfogás!

Pontosan az ilyen mentalitásnak köszönhetjük azt a sok önmagával elégedetlen fiatal lányt, aki küszködik a mindennapokban azzal, hogy elfogadja a testalkatát!" - fakadt ki korábban a lány, akit ezúttal is meg kell védenünk, szerintük úgy tökéletes az alakja, ahogy van.

Mutasd a combod, ahogy Kendall Jenner - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150619-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-charlene-hercegno-miley-cyrus.htmlExtrém cipellők, nagy klasszikusok és némi plasztika - a sztárok júniusban inkább a tengerparton sütkéreznek, minthogy a vörös szőnyegen pózoljanak. De persze azért vannak kivételek - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPHűha! Leesett az állunk dj Seherezádé új hajátólhttp://www.life.hu/trend/20150619-dj-seherezade-egykori-valo-vilag-lako-pirosra-festette-a-hajat.htmlA Való Világ 5. szériájának egykori játékosa megdöbbentő változáson ment keresztül: tűzpiros hajszínre váltott.Trend--Madonna fia nagyon furcsán néz kihttp://www.life.hu/trend/20150619-rocco-ritchie-madonna-es-guy-ritchie-fia-a-80as-evekbol-oltozkodott-fel.htmlA 14 éves Roccót Londonban fotózták le a híres papával, Guy Ritchievel. Madonna fia meglepő öltözékben volt, mintha a 80-as évekből időutazott volna ide.Trend--Hűha! Dominaként pózolnak a modelltesókhttp://www.life.hu/trend/20150619-gigi-hadid-es-bella-hadid-modellek-kozosen-pozolnak-egy-fotosorozaton.htmlGigi és Bella Hadidot, a modellként dolgozó tesókat közös munkára kérték fel. A teljes fotóanyag június 30-án jelenik meg, de addig is kaptunk egy ütős kis előzetest.Trend--A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150618-kendall-jenner-nagyon-furcsa-tetovalast-varratott-magara-hailey-baldwinnal.htmlA fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.Trend--Ibizán sütteti magát Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150618-mihalik-eniko-modell-ibizan-nyaral.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk megérdemelt szabadságát tölti a buliszigeten, Ibizán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.