Mutasd a combod, ahogy Kendall Jenner - heti stílusmustra

fashion week Miley Cyrus Charlene monacói hercegnő mustra Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém cipellők, nagy klasszikusok és némi plasztika - a sztárok júniusban inkább a tengerparton sütkéreznek, minthogy a vörös szőnyegen pózoljanak. Persze azért vannak kivételek - következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Figyeld a cipőt!

Kötelező lenne a tűsarkú a vörös szőnyegen? Még mit nem! Miley Cyrus a hét egyik legemlékezetesebb ruhájához egy Dr. Martens bakancsot választott, és az igazság az, hogy hozzá még passzol is ez a stílus. Rihanna sem hazudtolta meg önmagát tetőtől talpig Diorban - figyeljétek csak a cipőt!

Ha kissé eldurvul a plasztika

Linda Evangelista egykor a föld legszebb asszonya volt, mostanra azonban már ő is beállt a plasztikarajongók sorába. De legalább nem úgy fest, mint Nicole Kidman, aki inkább illene egy panoptikumba, mint a vörös szőnyegre.

Ami örök, az örök

Mindegy, hogy az ember lánya hercegnő vagy színésznő, a piros rúzs akkor is örök divat. Katalin például sosem vállal be élénk színeket, Charlene hercegnő azonban sokkal jobban szeret kísérletezni, jól is áll neki a rúzs! Csak úgy, mint Elisabeth Harnois színésznőnek, aki nagyon dögös ezzel az ajakszínnel.

Combvillantás felsőfokon

Ha már a pirosnál tartunk, ez a szín nagyon népszerű volt a ruhák között is. Selena Gomez és Kendall Jenner nagyon hasonló kreációban mutatták meg remek alakjukat a vörös szőnyegen - no, de kinek áll jobban ez a stílus?

Cara divatvilága

Aki követi Cara Delevingne közösségi oldalait, annak feltűnt, hogy Cara az utóbbi napokban bejárta a fél világot, és tette mindezt jobbnál jobb cuccokban. Persze, hogy irigykedünk, mutatjuk is 2 kedvenc összeállításunkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.