Imádnivaló! Így köszönti David Beckham az édesapját

apák napja David Beckham édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apák napján Facebookon megosztott fotóval köszöntötte édesapját David Beckham.

A közös fotóhoz írt szövegben a sztárfocista megköszönte édesapjának a sok támogatást, amit kapott tőle, és a világ összes apukájának is boldog apák napját kívánt. Egészen pontosan így: "Élvezzétek, ahogy a gyönyörű gyermekeitek elkényeztetnek!"

Forrás: Facebook/ David Beckham

Még egy dologban apjára üt György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150621-gyorgy-herceg-is-balkezes-mint-vilmos-herceg.htmlÚgy tűnik, a kis György herceg nem csak azt örökölte apjától, hogy nők milliói vannak oda érte, hanem balkezességét is.Család--Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150621-demi-lovato-kishuga-egyre-jobban-hasonlit-az-enekesnore.htmlDemi Lovato kishúga kész nő lett.CsaládOrigoTill Attila megtapasztalta, milyen árvának lennihttp://www.life.hu/csalad/20150619-till-attila-nehezen-dolgozza-fel-edesapja-halalat.htmlTill Attila édesanyját hét éve, édesapját pedig néhány hete vesztette el. Nagyon megviseli a műsorvezetőt szülei halála, megrendítő őszinteséggel beszélt érzéseiről.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huA nap képe: Megvan György herceg ikertestvérehttp://www.life.hu/csalad/20150617-megvan-gyorgy-herceg-ikertestvere.htmlMinimum dublőrködhetne a György hercegre megszólalásig hasonlító kisfiú.Család--Íme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150618-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-vincze-otto-boldizsar.htmlVincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.CsaládOrigoAda: "Amikor 23 évesen pelenkát cseréltem napi nyolcszor, a barátnőim egyetemi bulikra jártak"http://www.life.hu/csalad/20150610-ada-oszinten-vall-a-fiatal-anyukak-eleterol.htmlAda őszintén vall a fiatal anyukák életéről ma este az RTLII Szelfi című videonapló-sorozatában. Ikerfiai, Bálint és Bence már kilencévesek, de nevelésük még így is sok lemondással jár a Reflektor háziasszonyának.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.