Apák napja: Íme, a világ egyik legszexibb apukája

Forrás: Instagram/ Justin Timberlake -
Justin Timberlake gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apukaként első alkalommal ünnepli az apák napját Justin Timberlake. 

Az apaközösség új tagjaként kíván boldog apák napját, tisztelegve a világ családfői előtt Justin Timberlake.

Jessica Biel és Justin Timberlake még gyakorló szülők, április 11-én született meg kisfiuk, Silas Randall Timberlake. Már akkor elolvadtunk, mikor cuki fotóval jelentették be a család bővülését, és mikor a gyönyörű babát először megmutatták.

Teljesen odavagyunk az imádnivaló apuka új fotójáért!

Forrás: Instagram/ Justin Timberlake

Ahogy ma az egész világ, apák napján a sármos Robert Downey Jr. is felköszöntötte édesapját. Barack Obama lányait szeretgeti, Doutzen Kroes férje és gyerekei egy képen ünneplik a jeles napot, Cristiano Ronaldo kisfiával tanul apák napján, és Gisele Bündchen sem felejtette el berobbantani a cukiságbombát.

Robert Downey Jr. háromgenerációs apák napi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20150621-robert-downey-jr-apukajaval-es-fiaval-posztolt-kepet.htmlIgazi háromgenerációs apa-gyerek fotót osztott meg a Vasember. Család--Apák napja: Megható fotó készült Barack Obamáról és lányairólhttp://www.life.hu/csalad/20150621-meghato-foto-keszult-barack-obamarol-es-lanyairol.htmlA világ minden apájának boldog apák napját kívánt Barack Obama a Facebookon. Ráadásul egy lányaival közös fotón tette ezt.Család--Imádnivaló! Így köszönti David Beckham az édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20150621-david-beckham-igy-koszonti-edesapjat.htmlApák napján Facebookon megosztott fotóval köszöntötte édesapját David Beckham.Család--Még egy dologban apjára üt György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150621-gyorgy-herceg-is-balkezes-mint-vilmos-herceg.htmlÚgy tűnik, a kis György herceg nem csak azt örökölte apjától, hogy nők milliói vannak oda érte, hanem balkezességét is.Család--Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150621-demi-lovato-kishuga-egyre-jobban-hasonlit-az-enekesnore.htmlDemi Lovato kishúga kész nő lett.CsaládOrigoJudy második gyerekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150617-groovehouse-judy-masodik-gyereket-akar.htmlA Groovehouse énekesnője, Judy úgy érzi, nem várhat már sokáig, hogy második gyereke legyen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.