Három generáció: Édesanyával és lányával fotózkodott Reese Witherspoon

Forrás: Instagram/Reese Witherspoon -
Olaszország Reese Witherspoon család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram oldalának tanúsága szerint Olaszországban pihen a bájos színésznő, méghozzá csládi körben. Imádnivalók!

Itália, nyár, fagyi. És persze a szeretteink. Nem is kell más a boldogsághoz. Így vélekedhet most Reese is, aki a mamájával, és nagylányával, Avával élvezi az ízeket. Örömét meg is osztotta közösségi oldalán. Íme a cuki fotó:

Forrás: Instagram/Reese Witherspoon
Tündéri babafotót posztolt a félkarú Bethany Hamiltonhttp://www.life.hu/csalad/20150621-bethany-hamilton-a-felkaru-szorfos-tunderi-babafotot-posztolt-a-felkaru.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszületett a gyermekként cápatámadást túlélő Bethany Hamilton kisfia. A büszke anyuka korábban már megmutatta gyermekét, most azonban újabb édes fotót tett közzé.Család--Pár nappal a szülés után megmutatta a hasát Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150619-alec-baldwin-neje-hilaria-baldwin-par-nappal-a-szules-utan-megmutatta-a-hasat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwinnak és feleségének, Hilariának megszületett a második gyermeke.Család--Álomszép családi portrét posztolt Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150619-milla-jovovich-modell-csaladi-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a szépséseges Milla Jovovich elárasztja közösségi oldalait újszülött kislánya fotóival. Most is egy igazán cuki képet tett közzé.Család--Legjobb a mamának, legjobb a babának: mit szabad és mit nem terhesség alatt?http://www.life.hu/csalad/20150609-legjobb-a-mamanak-a-legjobb-a-babanak-mit-szabad-es-mit-nem-terhesseg-alatt.htmlKismamaként rengeteg olyan dologgal találjuk szembe magunkat, amivel kapcsolatban nem tudjuk, mi a jó döntés. Mást mond az orvos, a könyvek, a fórumok, mást az anyós, az apuka, és megint mást a szintén várandós anyák. És persze mást a saját testünk. Számos tévhit él például a várandósság alatti sportolásról, a szexről, a megfelelő étkezésről, a koffein- és alkoholfogyasztásról. Ezeket próbáljuk most helyre tenni.CsaládThinkstockSzupermami, szexistennő, fitneszmodell egy személyben? Más nő leszek a szülés után?http://www.life.hu/csalad/20150601-anya-vagy-no-szexualitas-szules-utan-igy-maradj-no-gyermekkel-is.htmlAzt vélhetően minden pár, amely családalapításra adja a fejét, tudja, hogy miután világra jött a gyermekük, már nem lesznek ugyanazok az emberek. A pasiból, a vőlegényből, a férjből apa válik, a barátnőből, a feleségből pedig anya. A szülővé alakulás kívül-belül megváltoztat mindenkit, hiszen más lesz a gondolkodásmód, az értékrend, az időbeosztás, és legtöbbeknél az alak is. A temérdek teendő mellett pedig hajlamosak lehetünk mindezt elfelejteni, pedig előbb-utóbb ezekkel a démonokkal is meg kell küzdeni.CsaládThinkstockA gyerek nem olyan, mint egy nyelvvizsga! Avagy fel lehet készülni az anyaságra?http://www.life.hu/csalad/20150602-hogyan-keszuljek-a-szuloi-feladatokra-fel-lehet-vajon-keszulni-az-anyasagra-apasagra.htmlVégeláthatatlan és mindenre választ kínáló kismamablogok, "bezzeg az én szülésemnél" típusú horrortörténetek, önmagukról és gyermekükről többes szám első személyben beszélő, "kakiltunk és büfiztünk" tanácsadómamik, tankönyvek és oktatóvideók. És persze az örök stressz, hogy vajon jól fogjunk-e csinálni mindent, amit a terhesség ideje alatt bebifláztunk...CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.