Várkonyi Andrea nagyon büszke kislányára

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea iskola híradós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa büszkén osztotta meg rajongóival azt a képet, amelyen kislányát egy iskolai ünnepségen dijazzák.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyönyörű kislánya, Nóri már nyolc éves. Anyukája az iskolai ünnepségen meg is örökítette, ahogy gyermekét elismerésben részesítik, oklevéllel jutalmazzák. A híradós annyit fűzött a képhez, hogy bár nem szeret ilyenekkel dicsekedni, mégis rettentően büszke, és muszáj megosztania ezt a pillantot.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

Mikor kialszanak a fények – Gyereksztárok élete a csillogáson túlhttp://www.life.hu/csalad/20150622-gyereksztarok-akiknek-tonkrement-az-eletuk.htmlPénz, siker, csillogás – a hirtelen jött népszerűség még egy egyébként stabil énképpel és egészséges önbizalommal rendelkező felnőtt életét is fenekestül fel tudja forgatni, az igazán embertróbáló feladat azonban mégiscsak az, mikor a világhírrel egy alig pár éves gyermeknek kell megbirkózni. A showbiznisz nem gyerekjáték, a tündöklő sikertörténeteket sok esetben szomorú utójáték követi. CsaládOrigoBeszélni, szaladni, alkotni? Mit kell tudnia egy babának egyéves koráig?http://www.life.hu/csalad/20150622-mit-kell-tudnia-egy-babanak-egyeves-koraig-beszed-jaras-szaladgalas-alkotas.htmlÖssze sem lehet számolni, friss anyukaként mennyi mindenen kell egyszerre izgulni és pörögni. Hogy miképpen lehet mindent jól csinálni, hogyan tartható fenn a család egysége úgy, hogy a csöppség, amint világra jön, magához ragadja az irányítást, miképpen legyünk jó anyák, és hogyan ne akarjuk nap mint nap eret vágni. És akkor még ott van az is, hogy annak ellenére, hogy mindent megteszünk, vajon jó ütemben fejlődik-e a gyermekünk...CsaládThinkstockLetartóztatták Paris Hilton 21 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20150623-letartoztattak-es-hazi-orizetben-tartjak-paris-hilton-occset-conrad-hiltont.htmlNem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.News--Lélegzetelállító kép: Várkonyi Andrea bikiniben fotózkodik – Rendbe kell tennie a gondolatait?http://www.life.hu/bulvar/20150613-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-bikiniben-fotozkodik-a-meses-taj-elott-rendbe-kell-tennie-a.htmlSzemkápráztató fotót posztolt Facebook-oldalára a kecses híradós, akit ezúttal fürdőruhában is láthatunk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsodaszép fotóval köszöntötte férjét Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150622-csodaszep-fotoval-koszontotte-ferjet-apak-napjan-reese-witherspoon-szineszno.htmlA hollywoodi színésznő is megemlékezett az apák napjáról: egy csodaszép képet tett közzé férjéről és gyermekükről Instagram-oldalán. Család--Ilyen egy vékony nő hasa négy gyerek után - A Facebookon mutatta meg testét az énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20150623-a-facebookon-mutatta-meg-testet-az-enekesno-kimberly-henderson.htmlAz elmúlt napok egyik legnépszerűbb és leggyorsabban terjedő Facebook-posztja minden kétséget kizáróan Kimberly Hendersoné. A gyönyörű fiatal anyuka megmutatta, hogy néz ki a hasa négy gyermek után... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.