terhesség várandós terhes várandósság Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban kerekedik Pirner Alma hasa. A kismama, aki várandósan is remek formában van, a 21. hétben jár. 

Terhessége alatt is megőrizte izmos, sportos alakját Pirner Alma. A rúdtáncvilágbajnok fontosnak tartja, hogy anyaként is nőies legyen. Dögös fotókkal bizonyítja, hogy bikiniben is lehet valaki szuperszexi várandósan is.

Pluszkilók a terhesség alatt? Ugyan már!

Hatalmas dilemmát jelent a várandós nőknek, hogy sportoljanak-e a terhességük alatt, vagy pedig ölbe tett kézzel várják, hogy növekedjen a pici a pocakjukban. A Life.hu most tippeket ad ahhoz, hogyan tudod karbantartani a tested a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel.

Rajongóival már megosztotta, hogy milyen nemű a kisbabája, most pedig arról posztolt fotót, hogy kockás hasából mostanra cuki pocak lett.

Íme!

Forrás: Facebook/ Pirner Alma
Ezzel lepte meg szerelme Nádai Anikót http://www.life.hu/csalad/20150624-ilyen-cuki-ruhat-kap-nadai-aniko-kisfia.htmlA csodaszép kismamát és születendő babáját Anikó szerelme lepte meg egy kis ajándékkal, aminek nagyon örült. CsaládOrigoPeller Mariann nem akar többször szülnihttp://www.life.hu/csalad/20150622-peller-mariann-nem-akar-tobbszor-szulni.htmlPeller Mariann egy kisfiú büszke édesanyja, illetve most várja második gyermekét. A színésznő nemcsak terhességéről mesélt, hanem azt is elárulta, lesz-e még testvére a fiának és születendő babájának.Család--Elolvadtunk Gwyneth Paltrow apák napi fotójátólhttp://www.life.hu/csalad/20150622-gwyneth-paltrow-apak-napi-fotoja.htmlGwyneth Paltrow exférfjéről és tündéri kislányukról osztott meg apák napi fényképet, amin egészen elolvadtunk.Család--Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150621-demi-lovato-kishuga-egyre-jobban-hasonlit-az-enekesnore.htmlDemi Lovato kishúga kész nő lett.CsaládOrigoÍme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150618-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-vincze-otto-boldizsar.htmlVincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.CsaládOrigoGyereke lesz a Rém rendes család sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyereke-lesz-a-rem-rendes-csalad-sztarjanak.htmlA Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.