újrahasznosítás Teleprendezők csináld magad farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihez kezdhetsz egy szakadt farmerral? Készíts belőle zsebes tárolót! A Teleprendezőktől megtudhatod, hogyan kezdj neki!
Szabadulj meg a szúnyogoktól vegyszerek nélkül!http://www.life.hu/otthon/20150624-igy-uzd-el-a-szunyogokat-hazi-praktikakkal.htmlA legharmónikusabb nyári estét is megzavarhatja néhány hívatlan, nemkívánatos vendég. Egy-két betolakodóval még relatív könnyedén el lehet bánni, ha viszont már elviselhetetlen az invázió, érdemes néhány házi praktikával fel venni a harcot ellenük. OtthonThinkstockNem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150623-hihetetlen-luxusban-nyaralnak-a-legnagyobb-vilagsztarok.htmlAmi nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.OtthonNorthfotoA grillezés árnyoldala - Filléres praktika az odaégett falatkák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20150620-igy-tisztitsd-meg-egyszeruen-filleres-modszerrel-a-grillracsot.htmlGrillezgetni, sütögetni mindenki imád – a mosogatásért és grillrácstakarításért valószínűleg már kevesebben rajonganak. Most nekik szeretnénk egy egyszerű és nagyszerű ötletet ajánlani.OtthonThinkstockCsaládok, akiket saját otthonukban gyilkoltak meg - Top 5 filmes horrorházhttp://www.life.hu/otthon/20150618-a-top-5-legborzalmasabb-otthon-a-horror-filmekben.htmlEgy család otthona a béke és a nyugalom szigete: itt élik át a legintimebb közös pillanataikat, itt érzik magukat igazán biztonságban, ide vágyódnak haza egy hosszú út után – és nem mellesleg itt éri őket utol az elkerülhetetlen, borzalmas halál. Kicsit meglepődtél? Nem kellene! Tudhatnád, hogy a békésnek, idillinek tűnő családi otthon a horrorfilmesek egyik legkedveltebb motívuma.OtthonThinkstockÍme a tökéletes ajándék - Ennek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-teleprendezok-bortartot-keszitenek-apak-napjara.htmlAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepljük, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adunk az édesapáknak, ami a Teleprendezőknek ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítenek egy igazán férfias bortartót. OtthonOrigoA legemlékezetesebb filmes otthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150611-a-legemlekezetesebb-filmes-otthonok.htmlNem tudjuk, te hogy vagy vele, de mozizás közben bizony nekünk gyakran megakad és leragad a tekintetünk egy-egy csodaszép vagy esetleg nem mindennapi ház, otthon, lakás láttán. Sok esetben persze ezek a lakok csak a felépített díszlet részei, de akadnak olyan különleges filmbéli otthonok is, amelyek a valóságban is állnak, és virulnak.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.