Hihetetlenül aranyos képet osztott meg kisfiáról és férjéről Görbicz Anita

Forrás: Twitter/Görbicz Anita -
kisbaba Görbicz Anita Vincze Ottó sportoló család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győri kézilabdázó két hete szülte meg kisfiát, Boldizsárt, akit újra megmutatott a nyilvánosságnak.

Anita a hivatalos Twitter oldalán osztott meg egy fotót, amin az újdonsült apuka, Vincze Ottó és kisfiuk látható. A pár már nagyon várta, hogy családalapításba kezdhessen, babájuk két hete 3360 grammal és 49 centivel jött a világra.

Forrás: Twitter/Görbicz Anita
Íme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150618-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-vincze-otto-boldizsar.htmlVincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.CsaládOrigoGólyahír! Megszületett Görbicz Anita gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150608-megszuletett-gorbicz-anita-gyereke.htmlMa reggel megszületett a győri kézilabdázó, Görbicz Anita és focista párja, Vincze Ottó babája.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huBírságot kapott a TV2 az Éden Hotel erőszakos jelenete miatthttp://www.life.hu/news/20150624-birsagot-kapott-a-tv2-az-eden-hotel-miatt.htmlAz Éden Hotel 3 erőszakos szexjelenete miatt megbüntette a Médiatanács a TV2-t. NewsOrigoVereckei Ákosék olyan kajakot építettek, amilyet még sosem láttálhttp://www.life.hu/news/20150624-vereckei-akos-muanyag-palackokon-kajakozott.htmlElég különleges kajakba pattant Vereckei Ákos, aki műanyag palackokból készült járművel szállt vízre. News--Altatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történethttp://www.life.hu/news/20150624-altatodallal-nyugtatta-a-rendor-a-balesetben-meghalt-ferfi-kislanyat-coloradoban.htmlEgy coloradói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.