David Beckham ismételten übercuki: Anyukájának üzent!

Forrás: Instagram/davidbeckham -
David Beckham anyuka szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legenda egy Instagram oldalára feltöltött képpel, és pár kedves sorral köszöntötte édesanyját. Elolvadtunk!

David csodás apa, álomférj, focilegenda és szexisten, mindemellett pedig még jó gyerek is. 40 felett is éppúgy szereti a szüleit, mint bárki más, de ha ő csinálja, mégis mindenki ledobja tőle az ékszíjat. Mi is. A sztár ezzel a képpel köszönt meg édesanyjának mindent, amit az asszony érte tett:

David, és a mamája, Sandra Forrás: Instagram/davidbeckham
Rettegés a műtőasztalonhttp://www.life.hu/csalad/20150626-jon-a-baba-hadas-krisztaval-retteges-a-mutoasztalon.htmlJó ötletnek tűnt a szegedi, koraszülött intenzíven dolgozó kismamánkat munka közben bemutatni, ahogy épp olyan babákat gyógyít, akiknek az élete a vártnál hamarabb, és emiatt ráadásul döcögősebben indult. Ám a beszélgetések alatt Hadas Krisztának elárulta Pásti Emese - mert róla, a 2. évadban nemrég bemutatott anyukáról van szó - hogy bizony ő is aggódós. És végül persze lett is oda rá, nem is kevés!CsaládOrigoMennyei domborulatok: Termespocakot és szuperciciket posztolt Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150626-pirner-alma-mennyei-domborulatokat-termespocakot-es-szuperciciket-posztolt.htmlJól megérdemelt pihenését tölti a hatodik hónapban lévő Pirner Alma, aki újabb csodálatos fotóval örvendeztette meg a követőit.Család--Forradalom a gyereknevelésben vagy családon belüli erőszak? - Ijesztő új trend terjed a szülők körébenhttp://www.life.hu/csalad/20150625-uj-trend-a-gyereknevelesben-a-nyilvanos-megszegyenites-az-interneten.htmlA szülő-gyermek kapcsolat, kiváltképp a tinédzserkor tájékán, számos hullámvölgyön megy keresztül. Egy kamaszt nevelni nem egyszerű feladat, főleg azért, mert a legtöbb szülő anno más rendszerben, más mintákat megismerve nőtt fel, az akkori nevelési - különösen a büntetési - módszereket pedig ma már nem igazán ajánlják a szakemberek. De kell-e egyáltalán büntetni egy tinit? És ha igen, mi a legcélravezetőbb módszer?CsaládThinkstockSosem látott fotót tett közzé magáról Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20150626-sosem-latott-fotot-tett-kozze-magarol-christina-aguilera-enekesno.htmlA popdívát már számtalan helyzetben megörökítették a fotósok, most azonban egy sosem látott gyerekkori fényképet tett közzé magáról Instagram oldalán. Család--Dundika: "Mostani életstílusunk mellett szinte lehetetlen összehozni a babát"http://www.life.hu/csalad/20150626-majoros-hajnlka-dundika-es-majka-mostani-eletstilusa-mellett-nem-lehet-osszehozni-uj-babat.htmlMajka és Majoros Hajnalka Dundika mindig is kis korkülönbséget szeretett volna gyerekeik között, de annak ellenére, hogy kisfiuk, Marián már hároméves, a testvérke érkezése még mindig várat magára. Család--Elköltözik családjától Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20150626-ben-affleck-megsem-koltozik-el-jennifer-garnertol-es-csaladjatol.htmlA minap költöztető autók jelentek meg Jennifer Garner és Ben Affleck otthona előtt. Vajon tényleg a szakítás szélén áll Hollywood kedvenc házaspárja?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.