Titokzatos multimilliomos támogatja Katalint és Vilmost?

Forrás: AFP/Ben Stansall -
támogatás Károly herceg utazás Katalin hercegné ruha Vilmos herceg jövedelem lakásfelújítás költség bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drága dizájnerdarabok, világkörüli utak, lakásfelújítás és a többi - de vajon honnan futja minderre Katalin hercegnének és Vilmosnak abból a bevételből, amelyet nemrég maga a Clarence House adott közre?

Bár Katalin hercegné híres arról, hogy szereti felvenni kétszer - vagy akár többször is - ugyanazt a ruhadarabot, a hírek szerint a legkevésbé sem kéne ennyire fognia a gyeplőt ruházkodás terén.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A Clarence House nemrég kiadta a brit királyi család bevételeit tartalmazó dokumentumokat, amelyekből kiderül: míg Katalin, Vilmos és Harry herceg „mindössze" 4,6 millió dollárból (kicsivel több mint 1 milliárd forintból) gazdálkodnak, addig a hercegek édesapja, Károly a jelentések szerint 31,1 millió dolláros (valamivel több mint 8 milliárd forint) jövedelmet tudhat magáénak.

Ebből az összegből kell fedeznie a brit királyi család tagjainak a lakhatását, személyzetüket, utazásaik költségét, valamint a hivatalos megjelenésekre szánt ruházkodást és minden egyéb mást. A gyanú szerint azonban Katalin és Vilmos bizony nem csupán a rájuk kiszabott összegből igyekeznek finanszírozni életüket: mint minden segítőkész nagypapa és édesapa, Károly herceg a jelek szerint segítő jobbot nyújt anyagi téren fiának és menyének.

A People magazin információi szerint ugyanis ebből az összegből aligha futotta volna Cambridge hercegének és hercegnéjének mostani rezidenciájuk, Anmer Hall felújítására, nem feltétlenül férne bele a büdzsébe a kis György herceg dadájának bére, és a legkevésbé sem engedhették volna meg maguknak a tavalyi ausztráliai és új-zélandi kiruccanásukat, vagy Katalin decemberi útját New Yorkba.

Egyes, meglehetősen rosszmájú feltételezések szerint valójában Katalin édesanyja, Carole Middleton az, aki lányán keresztül igyekszik minél több pénzt kicsikarni Károlyból.

Sosem látott gyermekkori képpel emlékezett Paul Walkerre lánya, Meadowhttp://www.life.hu/csalad/20150622-paul-walker-lanya-meadow-sosem-latott-gyermekkori-fenykepet-posztolt-edesapjaval-kozosen.htmlA tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár 16 éves lánya képmegosztó oldalán köszöntötte néhai édesapját apák napja alkalmából.CsaládOrigoRyan Reynolds lett a rossz apák megtestesítője - Mindenki nekiesett!http://www.life.hu/csalad/20150624-ryan-reynolds-rosszul-tartja-kislanyat-a-babahordozoban-ami-miatt-a-kommentelok-nekiestek.htmlBlake Livelyt csupán a szeretet és a jó szándék vezérelte, amikor megosztotta a férjéről és kislányukról készült közös képet. Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ekkora port kavar a gondos és figyelmes anyukák körében a fotó.CsaládOrigoNádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"http://www.life.hu/csalad/20150618-nadai-aniko-tudja-hogy-fajni-fog-a-szules.htmlA 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.CsaládOrigoAkkor most megcsókolhatod a menyasszonyt! Íme, a világ legcukibb esküvői fotójahttp://www.life.hu/csalad/20150619-a-vilag-legcukibb-eskuvoi-fotojan-a-menyasszony-koszoruslanya-is-megcsokolt-egy-kisfiut.htmlA mindössze 4 éves Anderson nem esett pánikba, amikor az esküvői fotós arra kérte az anyukáját, aki egyben a menyasszony is volt: csókolja meg a vőlegényét. A kislány pedig meg is tette egy saját, külön bejáratú kiválasztottján.CsaládOrigoÚton az újabb királyi bébi?http://www.life.hu/csalad/20150617-zara-phillips-allitolag-babat-var-erzsebet-kiralyno-szovivoje-cafolta-a-hirt.htmlElég egy óvatlan mozdulat, és máris útnak indulnak a pletykák. Így járt Erzsébet királynő legidősebb lányunokája, Zara Phillips.Család--Fia született Alec Baldwinnak!http://www.life.hu/csalad/20150618-megszuletett-alec-baldwin-es-felesege-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-thomas-baldwin.htmlKét lány után most kisfiúnak örülhet az 57 éves színész és fiatal felesége, Hilaria Baldwin.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.