Dundika: "Mostani életstílusunk mellett szinte lehetetlen összehozni a babát"

Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Majoros Hajnalka Dundika mindig is kis korkülönbséget szeretett volna gyerekeik között, de annak ellenére, hogy kisfiuk, Marián már hároméves, a testvérke érkezése még mindig várat magára. 

Nem is olyan régen Majka és szerelme még arról meséltek, hogy Mariánnak bármikor kistestvére születhet, az újabb gyerek érkezése azonban várat magára. Az okokról Dundika vallott.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Nem mintha nem lennénk együtt eleget, de számtalan más dolog van az életünkben, ami háttérbe szorítja a kettesben töltött, romantikus perceket. A nőgyógyászom is megmondta, hogy a mostani életstílusunk mellett szinte lehetetlen összehozni a babát" - olvasható a Best magazinban Dundika nyilatkozata, aki hozzátette, hogy Marián azért jött nekik annak idején olyan hamar össze, mert szerelmük hajnalán még rengeteget voltak együtt Majkával.

Kisfia született a világ egyik legszebb mellű színésznőjénekhttp://www.life.hu/csalad/20150625-jennifer-love-hewitt-a-vilag-egyik-legszebb-mellu-szinesznoje-kisfiut-szult.htmlA gyönyörű 36 éves hollywoodi színésznő egészséges kisfiúnak adott szerdán életet. Jennifer Love Hewitt második gyermekének az Atticus James Hallisay nevet adta. Család--Csodaszép fotóval köszöntötte férjét Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150622-csodaszep-fotoval-koszontotte-ferjet-apak-napjan-reese-witherspoon-szineszno.htmlA hollywoodi színésznő is megemlékezett az apák napjáról: egy csodaszép képet tett közzé férjéről és gyermekükről Instagram-oldalán. Család--Már hivatalos! Kim Kardashiannak és Kanye Westnek kisfiuk leszhttp://www.life.hu/csalad/20150622-kim-kardashian-bejelentette-hogy-kisfiuval-terhes.htmlKim Kardashian véget vetett a terhessége körüli pletykáknak és bejelentette: kisfiút hord a szíve alatt. Család--Halálos vírussal küzdött Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20150611-dundika-majoros-hajnalka-majka-parja-halalos-virussal-kuzdott-elkapta-a-rotavirust.htmlMajka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.Dr. Life--Szuperszexi, harmincas anyuka lett Dundikahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-majoros-hajnalka-dundika-31-eves.htmlGondoltátok volna, hogy Majoros Hajni, azaz Dundika már elmúlt 30? Nos, Majka kedvese tegnap töltötte be a 31. életévét, és ennek örömére a közösségi oldalaira is posztolt. Megmutatjuk nektek is, milyen dögös. TV + BulvárOrigoBorzalmas kínokat élt át a fogamzásgátló miatt Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20140710-dundikat-majka-kedveset-allando-rosszulletek-gyotortek-a-fogamzasgatlotol.htmlA fogamzásgátló szedése megkeserítette Dundika életét, mert súlyos allergiás tünetei voltak a gyógyszertől.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.