Súlyos bántalmazással vádolja férjét a magyar színésznő

Forrás: Facebook/ Rónai-Aross Aranka -
válókereset agresszív családon belüli erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rónai-Aross Aranka, a Gálvölgyi-show sztárja, és egykori címlaplány fotóval bizonyítja az igazát: férje, László megverte őt. A férfi ennek ellenére is tagad.

Aranka 2007-ben, sikeres színésznőként ismerkedett meg párjával, későbbi férjével, akitől négy gyereke is született. A gondok a harmadik baba után kezdődtek.

Forrás: Facebook/ Rónai-Aross Aranka

„Azelőtt nem volt agresszív a férjem” – mesélte Aranka a Borsnak. „Színész- és táncosnői karrierem a gyerekek miatt feladtam, hogy csak velük tudjak foglalkozni. 2010-ben egyszer összevesztünk, akkor a férjemre csaptam az ajtót. Ő kirontott a fürdőszobából, és akkorát kaptam, hogy a földön landoltam. Akkor elküldtem az életemből, de ő szépen lassan visszaszivárgott, így adtam neki még egy esélyt. De sajnos a gondok maradtak, és elkezdett lelkileg terrorizálni, alázni” ­– magyarázza az asszony. Állításait megőrzött SMS-ekkel és csetbeszélgetésekkel tá­masz­totta alá a lapnak.

A férje, László később újra elköltözött, de nem akart válni, pedig Aranka beadta a válókeresetet. „Egyszer hazajött, és a gyerekekkel akart aludni, kitépte a kezemből a kislányomat, én vissza akartam venni. Ekkor leütött. Elestem, csillagokat láttam. A rend­őr kijött, de a férjem kihúzta magát, és csak ennyit mondott: tanú van? Látta valaki?” – állítja Aranka.

Forrás: Facebook/ Rónai-Aross Aranka

A bírósági tárgyaláson a férje azzal gyanúsította, hogy Aranka is verte őt, közben pedig a nő „belefordult a tenyerébe”.

„A békéltető tárgyaláson sem akart válni, azt mondta, minden rendben van, bemutattam a fotót, de azzal védekezett: egyszeri eset volt a verés. Elfogadták. Az ideiglenes elhelyezést sem kaptam meg, sőt la­káskizárólagosságot sem kaptam, pedig a lakásunk haszon­élvezője én vagyok. Birtokvédelmet kértem és kaptam a jegyzőtől, ez volt az utolsó, amivel távol tarthattam magamtól a férjemet. Ezt ő megfellebbezte, és egy év után megszüntették a birtokvédelmet. De nem adom fel, az igazamért Brüsszelig is elmegyek” – szögezte le.

Tények és tévhitek: családon belüli erőszak

A családon belüli erőszakról a köztudatban számos tévhit él. Eloszlatásuk kiemelten fontos, mivel ezek a tévhitek sokszor megbénítják mind az áldozatok segítségkérését, mind az ismerősök és az intézmények beavatkozását. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.