Nagy étvágya van a Miss World Hungary győztesének

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata szépségverseny királynő Miss World Hungary étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország szépe, Kiss Daniella továbbra is törekszik csodás alakja megőrzésére, azonban néhány finom falatnak ő sem tud ellenállni.

Sarka Kata a hivatalos rajongói oldalára töltött fel néhány képet, amin a győztes királynő éppen jóízűen falatozik. Kata csak ennyit fűzött a képhez: "Csak szólok, hogy már nem divat az éhezés a szépségkiràlynők között sem! Lehet finomakat enni, de sokat kell sportolni! Ez a titok!"

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kiss Daniella, a Magyarország szépe verseny közönségdíjasa is lett, azaz nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is elvarázsolta a szépségével.

Hűha! Sarka Kata mély dekoltázzsal emeli a súlyokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-sarka-kata-mely-dekoltazzsal-emeli-a-sulyokat.htmlKata a fitneszmodellként való szereplése óta is folytatja az edzést, így a dögös edzőtermi fotók sem maradhatnak el.Ez Zsír!--Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!Origo"Guggolás nélkül nincs kerek popsi" - Tézsla Ági fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-tezsla-agi-fitneszmodell-igy-edz-etkezik-tippek-trukkok.htmlFelejtsd el a cukros üdítőket, a fehérlisztet, végezz sok-sok guggolást – de mi más kell még a tökéletes bikinialakhoz? Sorozatunkban ezúttal Tézsla Ági fitneszmodell árulta el a trükkjeit és azt, ő mivel is tartja magát formában. Ez Zsír!ThinkstockRubint Réka megmutatta eszméletlen dekoltázsát http://www.life.hu/ez-zsir/20150627-rubint-reka-fintesz-edzo-eszmeletlen-dekoltazst-villantott.htmlHatalmas dekoltázst villantott a medenceparton Rubint Réka, aki ezúttal is hihetetlenül szexi megjelenésével hódit. Ez Zsír!Origo2 gyerek után is dögösen - 5 sztár, akinek nagyon irigyeljük a bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-dogos-sztarok-bikiniben-az-o-alakjukat-irigyeljuk.htmlNapok óta fagyoskodunk, és eszünkbe sem jut fürdőruhába bújni. De álmodozni azért szabad, néha pedig kell egy kis motiváció is, így kiválasztottuk azt az 5 hírességet, akinek bármikor elfogadnánk a bikinialakját. Hinnéd, hogy mindegyiküknek 2 gyermeke van? Igen, nekik könnyű, ez a dolguk, de lépjünk most túl ezen - a következő 5 nő testében csakis gyönyörködni tudunk. Ez Zsír!OrigoTragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország Szépe győztesének szerelmehttp://www.life.hu/news/20150626-ongyilkos-lett-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-gyoztesenek-szerelme.htmlHét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele, és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. NewsFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.