Bátyjához, György herceghez hasonlóan több lehetséges jelölt is akadt már a kis Sarolta hercegnő keresztszülői pozíciójára, egyesek szerint pedig az egykori sztárfocista is köztük van.

Május 2-án született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, Sarolta hercegnő - éppen azon a napon, amikor az évszázad modelljének kikiáltott David Beckham betöltötte a 40-et

Forrás: AFP/Ben Stansall

Ám a hírek szerint nem csupán ez az egy tény fogja összekötni egymással a csöppséget és az exfocistát. Egyes sajtóértesülések szerint Katalin és Vilmos Davidet is felkérte a kis hercegnő keresztszülőjének a hercegné húga, Pippa Middleton, és Vilmos unokatestvére, Peter Phillips mellett.

Forrás: AFP

A DailyMail egyik forrása szerint Katalint teljesen lenyűgözte Victoria Beckham férje, aki a kis Harper születése óta igazi gondoskodó apukává vált - ez bizony már a Life.hu-nak is feltűnt párszor. (Nézd csak meg például ITT, hogyan tanítja focizni kislányát, ITT pedig a biciklizés rejtelmeibe vezette be a cuki Harpert.) Sarolta hercegnőt július 5-én, vasárnap keresztelik meg Norfolkban.