Elizabeth Hurley is öregszik - sokkoló fotó

fotó színésznő Elizabeth Hurley öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperszexi Elizabeth Hurley-n is meglátszik az idő vasfoga. 

Elizabeth Hurley angol színésznő, modell, az 1990-es években leginkább mint Hugh Grant barátnője volt ismert. 29 éves volt, amikor az Estée Lauder arca lett, főképp parfümöket reklámoz a cégnek. Filmjei közül a Mike Myers-szel forgatottSzőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke és az Austin Powers – KicsiKém, valamint A bájkeverő a legismertebb. Ez utóbbi alkotásban magát az ördögöt alakította, iszonyatosan dögös alakjáért a világ (majdnem) összes nője irigyévé vált.

Elizabeth Hurley Forrás: ImageForum

Régen láttuk már a nagyszerű színésznőt, talán leginkább ezért sokkolt bennünket az ITT látható lesifotó, amely egy tévésorozat forgatásán készült. Az új sorozatban magát a királynőt alakítja majd Liz. Ennek megfelelően természetesen jól fest az idén 50 éves színésznő. De azért döbbenet, hogy telik az idő...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.