Világsztár lett a 8 hónapos kislány! Kardashianék már ajándékot is küldtek neki!

Forrás: Instagram/ Kardashian Kids -
fotó hírnév világsztár Kardashian sapka lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egypt nevű 8 hónapos kislánynak meglepő, de máris 100 ezer követője van a közösségi oldalán, és Kardashianék is felfigyeltek rá; még ajándékot is küldtek neki. De hogy lett ilyen népszerű ez a kisbaba?

A népszerűséget két tényezőnek köszönheti a pici: a hatalmas, gyönyörű kék szemének, és a Kardashian Kids márkájú sapkájának, amiben szülei lefotózták. A kép persze felkerült az Instagramra, majd a márka hivatalos oldala is megosztotta, ahol a fotót egy hónap alatt közel 30 ezren lájkolták.

Íme, a híressé vált fotó Forrás: Instagram/ Kardashian Kids

A nagy hírnévre való tekintettel, a Kardashian testvérek már ajándékot is küldtek az ausztrál rapper, Fortafy és párja kisbabájának. A jó reklám érdekében természetesen a márka néhány újabb darabját adták a picinek. Az anyuka, Shana Evers egyébként még hasonlít is egy kicsit Kim Kardashianra, csak hogy kerek legyen a történet.

Tényleg hasonlít Kimre Forrás: Instagram/ Fortafy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.