Matt Damon teljesen megváltozott! Így még sosem láthattad a szívtiprót

színész világsztár Hollywood Matt Damon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész legújabb filmje, a The Great Wall sajótájékoztatóján jelent meg, ahol igencsak meglepte az újságírókat az új frizurájával.

Matt jövőre egy kínai thrillerben játszik majd, ami a Kínai Nagy Fal építésének idején játszódik. Ennek a filmnek a sajtótájékoztatóján járt Kínában, ahol a megjelenésével igencsak meglepte az újságírókat. A színészt mostanában főként baseballsapkában láthattuk, ami nem volt véletlen. Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója titokban a haját növesztette!

Forrás: NORTHFOTO/Xinhua News Agency / eyevine. All Rights Reserved./Li Xin Xinhua / Eyevine

Szerintünk nagyon jól áll neki, sőt még fiatalítja is a 42 éves színészt.

Daróczi Dávid édesapja még mindig nyomoz fia halála után - "Egy fulladásos öngyilkos nem vérzik" http://www.life.hu/news/20150702-daroczi-david-megsem-lett-ongyilkos-a-csalad-nyomozasba-kezdett.htmlCholi bácsi a mai napig nem hiszi el, hogy fia öngyilkos lett. A család nem törődött bele az ügy lezárásába.News--Öccse azt állítja: Nem halt meg Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/news/20150702-molnar-csilla-megsem-halt-meg-es-kulfoldon-el.htmlA tragikusan elhunyt szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor önkezével végett vetett az életének, azonban vannak, akik szerint még mindig életben van. Állítólag többek közt Molnár Csilla öccse is ezt állítja.NewsOrigoHalálos hőhullám érkezett Európábahttp://www.life.hu/news/20150702-halalos-hohullam-erkezett-europaba-az-omega-blokk-miatt.htmlEgy magasnyomású blokk okozta szokatlan felmelegedés miatt az egész kontinensen sorban dőlnek meg a melegrekordok.News--Először beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKamerák előtt tisztázta a vádakat Gáspár Evelin - De ettől csak még zavarosabb mindenhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-kamerak-elott-tisztazta-a-vadakat-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete húgával és apjával állt kamerák elé, titokzatos vőlegényéről azonban most sem beszélt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.