Zséda szexibb, mint valaha - Itt a bizonyíték!

Forrás: Facebook/Zséda -
Zséda fotó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuperdögös képet osztott meg a gyönyörű énekesnő, akiről szinte sosem láthattunk ilyen fotót.

Zséda a hivatalos Facebook oldalára tölött fel egy igen merész fotót, amelyen megmutatta hosszú combjait, sőt, még egy bugyivillantás is belefért. Az énekesnőről egy fotózás apropóján készült a kép, amelyen egy fekete felsliccelt ruhában látható. "Készül a 2016-os Kalendárium" - írta Zséda a kép alá.

Forrás: Facebook/Zséda
Listázz, mielőtt szétteszed a lábad! Öt érv, hogy ne feküdj le a pasivalhttp://www.life.hu/intim/20150702-listazz-mielott-szetteszed-a-labad-5-erv-hogy-ne-fekudj-le-a-pasival.htmlTe is odaadtad már magad valakinek úgy, hogy nem tudtad, mit akarsz, esetleg fogalmad sem volt róla, hogy az illető valóban az-e, akinek mondja magát? Ha igazán mély és tartalmas kapcsolatra vágysz, a Life.hu tanácsaival megvédheted magad a krokodilkönnyektől. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--Rá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--Calvin Harris minden alkalmat megragad, hogy megörökítse szerelmét!http://www.life.hu/intim/20150703-taylor-swift-es-calvin-harris-egyutt-grilleztek.htmlMióta nem titkolják kapcsolatukat, egyre több képet posztolnak egymásról a hírességek, akik úgy tűnik, nagyon jól megvannak. Most egy romantikus grillpartit csaptak. Intim--Ilyenek a hétköznapok Debreczeni Zitával - Őszintén vallott szerelmükről Giannihttp://www.life.hu/intim/20150703-gianni-oszinten-vallott-debreczeni-zitarol-es-hetkoznapjaikrol-a-volt-fesztivalon.htmlKi gondolta volna, hogy a modellből lett fotós főz, mos és vasal étteremtulajdonos kedvesére?IntimFotó: Zsigmond László/Life.huSalma Hayek már a kilencvenes években is a világ legszexibb nője volthttp://www.life.hu/trend/20150627-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-mar-a-kilencvenes-evekben-is-a-vilag-legszexibb-noje-volt.htmlA hollywoodi színésznő egy igazán különleges képpel nosztalgiázik Instagram oldalán, melynek láttán bátran kijelenthetjük: Salma a kilencvenes években is eszméletlenül szexi volt. Trend--Rumer Willis gyilkos bikinitestet villantott http://www.life.hu/intim/20150702-rumer-willis-gyilkos-bikinitestet-villantott-instagramon.htmlBruce Willis lányától soha nem állt távol a meztelenkedés, nemrég egy kádban láthattuk őt pucéran, saját testvérével.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.