Különleges képet találtunk Iszak Eszti nyilvános Instagram oldalán. Kedvenc műsorvezetőnk egy hófehér csipkeruhában pózol. Olyasmiben, amit legutóbb Sarka Katán láttunk.

Annak ellenére, hogy korábban megírtuk, miért marad el Iszak Eszter és Dobrády Ákos esküvője, a lányt most mégis egy esküvőiruha-szerűségben láthatjuk:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Úgy tudni, jelenleg nem szervezi az esküvőjét a sztárpár, pedig az év elején bejelentették, hogy idén összeházasodnak. Az okokról Dobrády Ákos mesélt, aki elmondta, mivel szerelme nagy esküvőt szeretne, már nem lenne idejük megszervezni azt."Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg" - tette hozzá májusban. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És amíg nem volt meg a ceremónia, addig a gyermekáldás is váratni fog magára, hiszen az énekes elárulta, hogy párja, Eszter ragaszkodik hozzá, hogy előbb feleségül vegye és csak utána szül neki gyerekeket. Ákos egyébként már nagyon vágyik rá, hogy babájuk legyen.

"Ősszel leszek 40 éves, sok mindent elértem már az életemben, ami még hiányzik, az az hogy végre családot alapítsak és édesapa lehessek" - fejtette ki.