Tévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?

Forrás: AFP -
tévé brit királyi család keresztelő Katalin hercegné keresztszülő Vilmos herceg Sarolta hercegnő meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.

Hetek óta lázban égnek a britek, ám most végre eljött a nagy nap: ma tartják a kis Sarolta hercegnő keresztelőjét. Ám hiába tagja valaki a brit királyi családnak, a legfrissebb hírek szerint ez a legkevésbé sem garancia arra, hogy ott lehet a világraszóló eseményen.

Forrás: AFP

A DailyMail szerint mindössze 30 főt hívtak meg a szűk körű eseményre, akik közül 6 fő a hercegnő keresztszülei lesznek (talánDavid Beckham is ott lesz köztük!), a többiek pedig főként barátok, illetve családtagok lesznek. Ám Katalin és Vilmos nem mindenkit hívott meg a brit királyi családból: ők másnap, tévén keresztül, otthonról fogják megnézni a kis hercegnő keresztelőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.