Állásinterjúra mész? Így öltözz fel csinosan!

Forrás: Thinkstock -
fashion week stílusosan nyáron állásinterjú stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állásinterjúra szinte nehezebb felöltözni, mint az első randira. A szabályok szigorúbbak, mindenképp jó benyomást kell tenni, és akkor is érdemes csinosnak lenni, ha kint 36 fokos hőség van. Íme 3 szett, amikben még közelebb kerülsz ahhoz, hogy megkapd álmaid munkáját!

Először azonban szögezzük le, nem mindegy, hogy bankárt, titkárnőt, üzletvezetőt, marketingest vagy újságírót keres a cég, ahová jelentkezel. Néhány szakma ugyanis megköveteli a szigorú, térd alá érő szoknyákat, a fekete-fehér kombót, máshol azonban pont az a lényeg, hogy megmutasd, mennyire vagy színes egyéniség. Így elsősorban ahhoz igazodjon a ruhaválasztásod, hogy éppen hová jelentkezel!

Forrás: Thinkstock

Emellett az is számít, hogy Te miben érzed jól magad, hiszen egy olyan összeállítás, amiben az egész interjú alatt feszengsz, kihat az egész beszélgetésre. A következő 3 szettel megpróbálunk kicsit segíteni, de ne feledd, az mindig jó, ha megmutatod az egyéniségedet!

Csak klasszikusan!

A fekete-fehér szetteket is lehet ám úgy variálni, hogy legyen bennük egy csipetnyi izgalom. A ceruzaszoknya tökéletes választás egy állásinterjúra, a szupermini szoknyáktól azonban ezeken az alkalmakon inkább búcsúzz el!

1. Topshop 26 font 2. Thomas Sabo 99 euró 3. H&M retikül 1990 forint 4. F&F 5290 forint 5. Mango szoknya 5995 Ft

Laza szettben

A forró nyári napokon egy kényelmes nadrág és egy szép lapos szandál is jó választás. Arra figyelj, hogy ha megmutatod a lábad, akkor az legyen szép, ápolt, a szetted színeinél pedig kerüld a harsány, hivalkodó színeket. Az erős, feltűnő árnyalatok helyett válassz pasztellt, nude-ot, bézst, halványsárgát fémes kiegészítőkkel!

1. Mango 3495 forint 2. H&M 9490 forint 3. ZARA 29,95 euró 4. Krisztafejes 70 euró 5. Vagabond 70 euró

Adu ász ruha nemcsak interjúkra

Ez a klasszikus vonalú ruha mindenhol megállja a helyét. Válassz hasonló fazont a hozzád passzoló színben, ha pedig a szürke mellett döntesz, figyelj, hogy legyen valami kellemes, kicsit élénkebb szín, ami feldobja az összhatást. A sminked legyen visszafogott, és az ajkakon se a legerősebb árnyalatokat használd - egy finom árnyalatú szájfény sokkal jobban illik az alkalomhoz.

1. Pandora 16 900 forint 2. H&M 9990 forint 3. Tommy Hilfiger 63 euró 4. MAC 5. Deichmann 5990 forint
Esküvőre mész? Így öltözz fel stílusosan!http://www.life.hu/trend/20150701-eskuvore-mesz-igy-oltozz-fel-iden-nyaron.htmlEsküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.TrendThinkstockDübörög a szandálszezon - 5 lépésben a gyönyörű lábakérthttp://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-labapolasi-tippek-a-gyonyoru-labakert.htmlImádod a csodaszép szandálokat, a kényelmes, csinos papucsokat? Ugye arra is figyelsz, hogy a lábad szép, ápolt legyen? Ha még nem tetted, most itt az ideje, hogy megfelelően kényeztesd a bőrödet, hiszen te magad is könnyedén elvégezheted a kötelező pedikűrt - mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockPici baba hatalmas csipkeruhában - mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?http://www.life.hu/trend/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-mit-visel-majd-szatmari-judit-divattortenesz-elmondja-a-velemenyet.htmlVasárnap keresztelik Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!TrendOrigoPamela Anderson mellei a vörös szőnyeg sztárjai - ha ők ott vannak, nem lehet másra figyelni!http://www.life.hu/trend/20150629-pamela-anderson-48-eves-lett-ezek-voltak-a-legmereszebb-szettjei.htmlHitted volna, hogy Pamela Anderson már közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez? Nem is kicsit, hanem nagyon; a művésznő ma ünnepli 48. szülinapját. Mostanában egész szolidan mutatkozik a díjátadókon, de nem volt ez mindig így - íme néhány eset, amikor Pam mellei voltak a vörös szőnyeg kizárólagos sztárjai. TrendOrigoFigyelj jobban a bőrödre! Fényvédelem forró nyári napokonhttp://www.life.hu/trend/20150624-naptejek-faktorszamok-fenyvedelem-nyaron-mit-erdemes-hasznalni.htmlNyáron a bőrápolásra, különösen a fényvédelemre a szokottnál is jobban oda kell figyelni, hiszen a bőr nem felejt. Szó se róla, kell a testnek a D-vitamin, azt pedig biztosan tudod, hogy délelőtt 11 és délután 3 között a napozást érdemes minimálisra csökkenteni, de ezen kívül vannak még más dolgok is, amikre figyelj oda, ha naptejet vásárolsz. TrendThinkstockHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.