Simon Cowell gyász Julie Cowell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyját gyászolja az X-Factor mentora, Simon Cowell. 

Simon Cowell nagyon közeli kapcsolatban volt édesanyjával, Julie-val.

Az egész családot megrázta a hír, hogy Julie Cowell 89 évesen elhunyt. Közleményt adtak ki a nő haláláról, amelyben igazán őszinte, különleges és kedves asszonyként említik.

Forrás: AFP/Getty Images/Neilson Barnard

A Sun című lap szerint az idős asszony infarktusban vesztette életét. Négy fia, Nicholas, Simon, Tony és Michael, valamint két mostohagyermeke, John és June gyászolja Julie Cowellt.

A nap képe: így vigyázott kishúgára, Saroltára György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150706-gyorgy-herceg-vigyazott-hugara-charlotte-hercegnore-a-keresztelojen.htmlHiába, egy gondos és felelősségteljes bátyus figyelme soha nem lankadhat - még a kis Sarolta hercegnő nagy napján sem!Család--Íme, az első képek Charlotte hercegnő keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20150705-ime-az-elso-kepek-charlotte-hercegno-keresztelojerol.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjére július 5-én, vasárnap került sor. A kéthónapos Charlotte hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.Család--Roberto konyhája: Jéghideg gazpacho búzacsírávalhttp://www.life.hu/csalad/20150706-roberto-konyhaja-gazpacho-buzacsiraval.htmlDögmeleg van! Ki kíván ilyenkor bármilyen ételt is? Ha minden lehetséges ’’fitnesszkaját’’ számba vettünk és a pörköltre se fáj a fogunk, na, akkor jöhet a jéghidegre hűtött gazpacho!Család--Nincs tejed? A hiba a génjeidben van!http://www.life.hu/csalad/20150702-a-genjeibe-van-irva-ha-valaki-keptelen-szoptatni.htmlEgy újszülött táplálásának legjobb módja kétségkívül a szoptatás - az anyatej biztosítja leginkább a baba szervezete számára a fejlődéshez szükséges tápanyagokat. Érthető módon az édesanyákat általában a kizárólag anyatejjel történő táplálásra ösztönzik, így aki valamilyen oknál fogva nem képes rá, mert nincsen teje, azt érezheti, nőiessége és anyai képességei szenvedtek csorbát. Ez a látásmód azonban nem helyes - most már tudományosan is bebizonyították!CsaládThinkstockFelrobbant a cukiságbomba – Így eszi a lángost Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150704-berki-natasa-zselyke-felrobbantott-egy-cikisagbombat-igy-eszi-a-langost-berki-krisztiannal.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, aki szinte képtelen abbahagyni a cukiskodást, most Hajdúszoboszlón hűsöl a papájával. A büszke apuka pedig a gyermek minden pillanatát megörökíti.Család--Meglepő kijelentést tett Vastag Csaba: "Családot alapítok!" http://www.life.hu/csalad/20150702-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-gyereket-akar.htmlMeglepő vallomást tett Vastag Csaba, aki nők százainak szívét dobogtatja meg. Az X-Faktor első szériájának győztese ugyanis arról beszélt: gyereket szeretne. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.