Furcsán szétállnak Rihanna mellei – Fotó!

mell Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő egész biztosan egy szexi, dekoltázshangsúlyos szelfit szeretett volna készíteni, mellei azonban nem engedelmeskedtek neki.

Rihanna, aki a legutóbbi hírek szerint épp a Real Madrid sztárjával, Karim Benzemával múlatja az időt, az alábbi fotót tette közzé közösségi oldaln:

Megnyugodhat a világ: még Rihanna mellei sem tökéletesek Forrás: Instagram/badgalriri

Persze nyilván csodaszépek a sztár domborulatai, de talán más fazonú bikinit kellett volna választania. Nem?

Debreczeni Zita sem maradhat ki a bikinivillantásbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150704-debreczeni-zita-sem-maradhat-ki-a-bikinivillantasbol.htmlSzerencsénkre a legdögösebb magyar celebnők egymás után teszik közzé szebbnél szebb bikinis fotóikat. Ha akarnánk sem tudnánk választani közülük, de a legjobb, hogy nem is kell.Ez Zsír!--Wow! Iszak Eszti megmutatta dögös álomalakját a vízpartnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150704-iszak-eszti-megmutatta-dogos-alomalakjat-a-vizpartnak.html"Idén még sajna nem nagyon sikerült napoznom, de ma végre egész nap semmi dolgom, úgyhogy eljöttünk a barátaimmal a Rukkel-tóra! Remélem sikerül egy kis színt felszednem" - írta ki Iszak Eszti, majd megörvendeztette rajongói két szexi képpel.Ez Zsír!--Brutális terpeszt tud nyitni combjaival a mindig dögös Jessica Alba – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150704-jessica-alba-elkepeszto-terpeszt-nyit-joga-kozben.htmlAzt már tudjuk, hogy a sztármama mekkora ász az üzleti életben, most viszont arra is fény derült, hogy mire képes a lábaival.Ez Zsír!AFPMindenki Tolvai Reni combjait irigyli – Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150704-mindenki-tolvai-reni-combjait-irigyli-dogos-foto.htmlGondban vagyunk, mert egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy Vajna Timi virgácsaiért vagyunk oda, vagy Tolvai Reni lábait akarjuk.Ez Zsír!--Vajna Timi combjai mindent visznek – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150703-andy-vajna-nejenek-vajna-timeanak-a-combjai-mindent-visznek-egy-kommentelo-szerint.htmlLegalábbis egy kommentelő szerint, aki Andy Vajna nejének a nyilvános Facebook-oldalára kiposztolt képét dicsérte. Lássuk hát, mivel örvendeztette meg követőit a sztárfeleség!Ez Zsír!--Dögös, boxolós képpel üt ki mindenkit a Forma-1 legszexibb tesztpilótájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150627-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-dogos-boxolos-kepet-tett-kozza.htmlAz idény elején a Life.hu beszámolt róla, hogy a Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találta, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Akkor nem sokan hittek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak, mostanra azonban biztossá vált, hogy az. Nagyon is!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.