Ismét magyart választottak a világ legizmosabb rendőrévé

testépítő trófea Berkes László izmos rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berkes László tartolt azon a világversenyen, amelyet a testépítő tűzoltóknak és rendőröknek rendeztek.

Berkes László neve nem ismeretlen, hiszen sok hazai celeb és szépségkirálynő került ki tökéletes alakkal a kezei közül. A testépítőnek az ideivel együtt ötödszörre sikerült önmagát a világ legjobbjai közé tréningeznie, így újra büszkén viselheti a World Police and Fire Games testépítőverseny győztes címét.

Forrás: Facebook/Berkes László

„Sikerült! Abszolút győzelem a Police and Fire Games-en! 5. Alkalommal!" – írta a kép mellé László.

Kiket edz Berkes László?

Kulcsár Edina az edzőnek is köszönheti, hogy tarolt a Miss World versenyen, Tolvai Reni pedig Berkes László tanácsainak segítségével szabadult meg a felesleges kilóktól.
Megvan Hódi Pamela alakjának a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-hodi-pamela-megmutatta-a-kedvenc-husito-fogyokuras-etelet-a-tobb-mint-testor-cimu-musorban.htmlHódi Pamela csodálatos alakkal büszkélkedhet, melynek titka egy különleges turmixban rejlik. Ez Zsír!--Ábel Anita átlépte fizikai határait http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-abel-anita-szineszno-kitekeredve-pozolt-es-hatalmasat-fejlodott-a-jogaban-hat-honap-alatt.htmlA színésznő a jóga szerelmese lett, és megmutatta, pár hónap alatt mekkorát fejlődött, és milyen hajlékonnyá vált.Ez Zsír!--Istenes Bence bokszos izmokat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-boxos-izmokat-villantott-az-edzeseknek-koszonhetoen.htmlA kemény edzések jót tettek Istenes Bencének, mert izmos karja láttán elolvadtunk a szerkesztőségben.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: twerkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-kiprobaltuk-twerk-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a twerk kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoKövér bikinis nőkkel kampányol a plus size bloggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-kover-bikinis-nokkel-kampanyol-a-plus-size-blogger-corissa-enneking.html„Itt vagyunk, és tiszteletet érdemlünk" – olvasható a plus size lány, Corissa Enneking blogján, aki bikinis kampányt hirdetett a kövér nők elfogadása érdekében.Ez Zsír!--Demi Moore és Bruce Willis lánya elképesztően dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-egyre-dogosebb-furdoruhaban.htmlRumer Willis egyre többször lep meg minket dögös fotóival. Ezúttal amerikai zászlós bikiniben pózolt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.