Ilyen büszke gyönyörű fogacskáira a kis György herceg: Imádnivaló fotó!

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg fogak György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen nem lehet betelni Vilmos és Katalin kisfiával. Legutóbb arról írtunk, hogyan szólítja dédnagymamáját, II. Erzsébetet, előtte pedig arról, miként lopta el a show-t kishúga keresztelőjén. Most pedig megint rajta a világ szeme.

A kis Sarolta hercegnő keresztelőjét követően ismét csodálatos fotó született a brit királyi családról. A fényképet, melyen mind a négy generáció tagjai láthatók, további képek követték, többek között az, amelyen a kis György herceg teli szájjal mosolyog, kivillantva tökéletes fogacskáit. Ezt ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Megvan a királyi család legszexisebb tagja: James Middleton

Nemrég látott napvilagot egy, a Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek alatt. Itt mutatjuk be őt!
Felelőtlen anyának tartják Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/csalad/20150709-angelina-jolie-szinesznot-felelotlenseggel-vadoljak-lanya-sminkje-miatt.html10 éves kislányát, Zaharát nemrég szemfestékkel és szájfénnyel az arcán kapták lencsevégre. Túlzás vagy sem?Család--Így készül a szülésre a dögös Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150709-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-tudatosan-keszul-a-gyermeknevelesre.htmlA várandós rúdtánc világbajnok nem bízza a véletlenre: mindent tudni akar a gyermeknevelésről.Család--Gyönyörűek Michael Douglas gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20150709-michael-douglas-szinesz-es-catherine-zeta-jones-szineszno-gyermekei-gyonyoruek.htmlA világhírű színész és bombázó felesége, Catherine Zeta-Jones gyermekei nagyot nőttek, és már a pózolás is jól megy nekik a fotósok előtt.Család--Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--Pingvinmama és babája - Várandósságod 32. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150708-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-32-heteben.htmlÚjabb mérföldkő magzatod életében: a babák, akik 32 hetesen jönnek világra, bár koraszülöttek lesznek, de csak elenyésző orvosi felügyeletet és ellátást igényelnek.CsaládThinkstockMa lenne 82 éves Csala Zsuzsa - legviccesebb előadásával emlékezünk ráhttp://www.life.hu/csalad/20150709-ma-lenne-82-eves-csala-zsuzsa-ra-emlekezunk-a-sok-herce-hurca-utan-mar-bekeben-nyugszik.htmlA brilliáns színésznő 2014-ben, életének 81. életévében hunyt el. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.