Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotóját

kép fotó szoptatás Hilaria Baldwin alvás Alec Baldwin Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.

Hiába, két kisgyermek mellett nehéz időt szakítani a pihenésre. Pontosan tudja ezt Hilaria Baldwin is: Alec Baldwin hitvese, aki nemrég hozta világra második gyermekét, Instagram oldalán tette közzé a képet, amelyen kis családja két büszkeségével alszik egy ágyban.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

A jógamániás sztárfeleség a fotó tanúsága szerint nem sokkal a szoptatás után szenderülhetett álomra csemetéivel, így kapta őket lencsevégre a sztárapuka. „Jó reggelt!

Jótékony jegelés! Felesége lábai közé öntötte a vizet Alec Baldwinhttp://www.life.hu/news/20140901-aalec-baldwin-es-hilaria-furcsan-teljesitette-az-ice-bucket-challenge-t.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Hilaria Baldwin a legextrémebb helyzeteket is jógával oldja meg, így nem is volt meglepő, hogy az Ice Bucket Challange kihívást is igen merészen értelmezte.News--Elolvadunk! Cuki családi fotót posztolt Alec Baldwin feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150707-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-cuki-csaladi-fotot-posztolt.htmlHihetetlenül bájos képet posztolt Hilaria Baldwin, aki három hete adott életet második gyermekének.Család--Tamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás hívehttp://www.life.hu/csalad/20150615-tamara-ecclestone-is-a-nyilvanos-szoptatas-hive.htmlA Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.Család--Eltávolították az iskolából a 18 éves lány szoptatós festményeit! A vezetőség szerint sértőek!http://www.life.hu/news/20150703-eltavolitotta-novendekuk-szoptatos-festmenyeit-az-iskola.htmlAz Egyesült Királyság egyik középiskolájából kiutasították a 18 éves növendékük szoptatós festményeit. Az iskola vezetősége azt állítja: a képek sértik a toleranciát és a tiszteletet.NewsThinkstockPár nappal a szülés után megmutatta a hasát Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150619-alec-baldwin-neje-hilaria-baldwin-par-nappal-a-szules-utan-megmutatta-a-hasat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwinnak és feleségének, Hilariának megszületett a második gyermeke.Család--Tízéves koráig szeretné szoptatni gyermekeit egy anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150603-tizeves-koraig-szeretne-szoptatni-gyermekeit-egy-anyuka-miira-dawson.htmlMiira Dawson büszkén vállalja, hogy az ő gyermekeinek nem kell lemondani az anyatejről és amedig csak kívánják, ő készségesen áll rendelkezésükre.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.