Catherine Zeta-Jones Ant-Man Michael Douglas növekedés szép arc gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész és bombázó felesége, Catherine Zeta-Jones gyermekei nagyot nőttek, és már a pózolás is jól megy nekik a fotósok előtt.

Dylan Douglas és Carys Douglas örömmel integettek a fotósok hada előtt, amikor az Ant-Man című film bemutatóján, szüleik kíséretében jelentek meg a vörös szőnyegen. A gyerekek eddig kerülték a nyilvánosságot, ezért is különleges alkalom, hogy fotók készültek a jóképű kölyökről és a tündéri Carysről.

Forrás: NORTHFOTO
Radics Gigi évek óta családfenntartóhttp://www.life.hu/csalad/20150709-radics-gigi-enekesno-evek-ota-csaladfenntarto-es-kizarolag-a-karrirjere-koncentral.htmlA gyönyörű énekesnő karrierjének köszönhetően megteheti, hogy támogatja családját, akik mindent megtesznek azért, hogy csak az éneklésre tudjon koncentrálni.Család--Finisben Vámos Erika örökbefogadási kálváriája - Nemsokára anya leszhttp://www.life.hu/csalad/20150703-vamos-erika-musorvezeto-orokbefogadasi-kalvariaja-a-veghez-kozeledik-hamarosan-erkezik-hozza-egy.htmlA műsorvezető alig várja, hogy végre édesanyja lehessen az egyéves Emmának, akit a sors neki szánt.CsaládOrigoPingvinmama és babája - Várandósságod 32. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150708-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-32-heteben.htmlÚjabb mérföldkő magzatod életében: a babák, akik 32 hetesen jönnek világra, bár koraszülöttek lesznek, de csak elenyésző orvosi felügyeletet és ellátást igényelnek.CsaládThinkstockA kisfia tette helyre Majkáthttp://www.life.hu/csalad/20150708-majka-rappert-leosztotta-kisfia-amikor-nevelni-probalta.htmlHiába, apja fia a kis Marián, aki nem hagyta, hogy Majka kioktassa, holmi csip-csup ügy miatt.Család--Caramel: "Örülök, hogy nem nőnek születtem"http://www.life.hu/csalad/20150707-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-parja-kemeny-idoszakon-megy-keresztul-a-szules-utan.htmlAz énekes gyermeke érkezése után tapasztalta meg, hogy milyen nehéz dolga van az édesanyáknak, és nagyon hálás párjának, hogy Sophie-t türelemmel nevelgeti.Család--Michael Bublé újra apa lesz! Luisana Lopilatóval második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20150707-michael-buble-enekes-es-luisana-lopilato-masodik-gyermekuket-varjak.htmlA világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato második gyermeküket várják. A hírt hihetetlenül aranyos módon közölték a nagyvilággal.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.