Ilyen cukit még sosem láttunk! Egy vödör festéket borított magára a 2 éves kislány!

Forrás: Victoria Farmer -
kislány festék cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús lett a túl nagy csend a konyhában vacsorát készítő anyukának. Ahogy beszaladt a nappaliba, elképesztő látvány fogadta.

A Farmer család éppen festi a házat, mert el szeretnék adni. Kétéves kislányuknak, Anistynnek azonban más tervei voltak. A lányra ugyanis nyakig festékesen talált rá az anyukája. Anistyn nem is fecsérelte az időt: csupa festékesen szaladgálta körbe a nappalit, amit azóta sem lehetett még teljesen feltakarítani az odaszáradt festéktől.

Az esetről nagyon édes fotó készült!

Forrás: Victoria Farmer

Mariah Carey nagyon cuki anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150709-mariah-carey-enekesno-nagyon-cuki-anyuka-kislanyaval-helikopterezett.htmlAz énekesnő és kislánya Jeruzsálem felett helikopterezett tegnap. Az eseményről egy aranyos fotót is megosztott a híresség.Család--Elolvadunk! Cuki családi fotót posztolt Alec Baldwin feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150707-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-cuki-csaladi-fotot-posztolt.htmlHihetetlenül bájos képet posztolt Hilaria Baldwin, aki három hete adott életet második gyermekének.Család--Ejha! David Beckhamnek a húga is irtó szexihttp://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-testvere-joanne-beckham.htmlA sztárfocista húga igazi bombanővé változott az évek során. Joanne Beckham megszabadult súlyfeleslegétől és büszkén pózolt bátjya mellett. CsaládOrigoÁlomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150710-katalin-hercegnorol-es-sarolta-hercegnorol-alomszep-anya-lanya-foto-keszult.htmlLegutóbb, amikor a cuki kis György kivillantotta tökéletes fogacskáit, arról írtunk, hogy lehetetlen betelni a kis trónörökössel. Nos, ez Saroltára és éppúgy igaz, akit a keresztelője után kaptak lencsevégre. Imádjuk anyukájával közös képét.Család--Ilyen büszke gyönyörű fogacskáira a kis György herceg: Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-fogacskai-cuki-foto-a-keresztelo-utan-keszult-kepek-kozul.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Vilmos és Katalin kisfiával. Legutóbb arról írtunk, hogyan szólítja dédnagymamáját, II. Erzsébetet, előtte pedig arról, miként lopta el a show-t kishúga keresztelőjén. Most pedig megint rajta a világ szeme.Család--Felelőtlen anyának tartják Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/csalad/20150709-angelina-jolie-szinesznot-felelotlenseggel-vadoljak-lanya-sminkje-miatt.html10 éves kislányát, Zaharát nemrég szemfestékkel és szájfénnyel az arcán kapták lencsevégre. Túlzás vagy sem?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.