Sokkoló! A világhírű modell felismerhetetlen smink nélkül

Forrás: Northfoto -
szemöldök Cara Delevingne smink nélkül Los Angeles reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lám, még a világ legszebbjeivel is előfordul, hogy egy-egy fárasztó nap után eszük ágában sincs puccba vágni magukat. Pontosan így járt a minap Cara Delevingne.

Cara Delevingne-t, akinek köszönhetően egy időre visszatért a vastag szemöldök a divatba, smink nélkül kapták lencsevégre, amint igyekezett elérni Los Angelesből induló járatát.

Forrás: Northfoto

Csupasz és kimerült ábrázat ide vagy oda, a britek szupermodelljének nevét még mindig a legnagyobbak között emlegetik: Kendall Jenner kebelbarátnője számtalan világmárka arcaként szerepelt már, megjárta a Victoria's Secret kifutóját, legutóbb pedig övé lett a Vogue legfontosabb címlapja is.

Kate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampányahttp://www.life.hu/trend/20150702-kate-moss-es-cara-delevingne-meztelenul-tapadtak-egymasra-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!TrendOrigoNézegess csodás és meghökkentő fotókat a párizsi Haute couture divathétről!http://www.life.hu/trend/20150709-nezegess-csodas-es-meghokkento-fotokat-a-parizsi-haute-couture-divathetrol.htmlJúlius elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!TrendAFPFélmeztelenül nyalogatja egymást Kendall Jenner és Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150611-kendall-jenner-es-cara-delevingne-felmeztelenul-nyalogatjak-egymast-egy-foton.htmlA két modellbarátnő ismét bebizonyította, mennyire imádják egymást.IntimOrigoAz otthoni lábápolás veszélyei – Ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-az-otthoni-labapolas-veszelyei.htmlNincs lehangolóbb a nyári, nyitott cipellők szezonjában, mint egy ápolatlan láb. Ha a sminkedre és a frizurádra is odafigyelsz, nem árt, ha a lábaidat sem hanyagolod el. Bátran ápold őket otthon is - most adunk is néhány tippet, hogy mire figyelj, ha nem a pedikűrösre bízod a műveletet. Trend--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Sztárok--Bugyiban és melltartóban fetreng a sóderben Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20150710-kim-kardashiant-ennyire-kozonsegesnek-meg-nem-lattuk.htmlA celebnőről annyira ízléstelen fotók kerültek elő, hogy nem is hiszünk a szemünknek.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.