Jól van, Ada is leért a Soundra: Íme, a szettje

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada -
Balaton Sound Szelfi (tévéműsor) Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, boldogan, személyi edzői végzettséggel a zsebében indult a Balaton Soundra bulizni a Szelfi című műsor sztárja, Pintér Adrienn, azaz Ada. Jelentjük, odaért.

A műsorvezető régóta odafigyel az edzésre és a helyes táplálkozásra, így nem okozott neki nagy gondot az edzői képesítés megszerzése. Délután büszkén pózolt bizonyítványával Facebookon, amihez a rajongók lelkesen gratuláltak. Most pedig a fesztiválról köszönti követőit:

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada

Nem Ada az egyetlen híresség, aki a zamárdi fesztiválon bulizik a hétvégén. Többek között Palvin Barbi, Tücsi és Kulcsár Edina is a Soundon mulatozik.

Sokkoló! A világhírű modell felismerhetetlen smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150710-cara-delevingne-smink-nelkul.htmlLám, még a világ legszebbjeivel is előfordul, hogy egy-egy fárasztó nap után eszük ágában sincs puccba vágniuk magukat. Pontosan így járt a minap Cara Delevingne.Trend--Nézegess csodás és meghökkentő fotókat a párizsi haute couture divathétről!http://www.life.hu/trend/20150709-nezegess-csodas-es-meghokkento-fotokat-a-parizsi-haute-couture-divathetrol.htmlJúlius elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!Trend--Az otthoni lábápolás veszélyei – Ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-az-otthoni-labapolas-veszelyei.htmlNincs lehangolóbb a nyári, nyitott cipellők szezonjában, mint egy ápolatlan láb. Ha a sminkedre és a frizurádra is odafigyelsz, nem árt, ha a lábadat sem hanyagolod el. Bátran ápolhatod otthon is – most adunk is néhány tippet, hogy mire figyelj, ha nem a pedikűrösre bízod a műveletet. Trend--Uhh! Bekékült Kylie Jenner haja!http://www.life.hu/trend/20150710-kylie-jenner-haja-bekekult.htmlA celebnő nagyon meglepő új frizurával állt elő: kékre festette sötét színű haját.Trend--Sofia Vergarából csak úgy sugárzik az erotika - így változott a stílusa a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150708-sofia-vergara-szulinapos-ime-a-szettjei-a-voros-szonyegen.htmlMa 43 éves a kolumbiai-amerikai színésznő, aki a hírnevét nagyrészt igen jó genetikai adottságainak köszönheti. Sofia Vergara előtt izgalmas hónapok állnak, hiszen hamarosan kimondja a boldogító igent annak a Joe Manganiellónak, akinek a hasizmaiért nemcsak mi, de a fél világ megőrül. Lássuk, mivel bolondította meg a hollywoodi alfahímet a kolumbiai díva - íme Sofia stílusátalakulása a vörös szőnyegen!TrendAFPPadlót fogtunk! 25-nek néz ki a 42 éves világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150710-peter-andre-a-90-es-evek-sztarja-jo-pasi-lett.htmlA 42 éves Peter Andre, a híres Mysterious girl énekese, egy huszast simán letagadhatna életkorából. De hogyan csinálja?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.