Hihetetlenül megható családi fotót osztott meg Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
nagymama fotó TV2 műsorvezető Pamela megható Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője meglátogatta a szupernagyiját a kis Natasa Zselykével - a többgenerációs meeting jól sikerült, és a dédit láthatóan rabul ejtette a plüss sün.

Pamela ráparancsolt gyermeke apjára, hogy menjen el kislányukkal a dédimamához látogatóba. A műsorvezetőnek nem kellett kétszer mondani, és azonnal a beteg mamihoz utazott, ahol meghatódottságban és boldogságban úszott a kis társaság.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Volt egy szabad délutánunk ma és Paméla mondta, látogassuk meg az én Szupernagyimat, hogy találkozhasson Natival. A szupernagyim a combnyaktörése óta sajnos egyre kevesebbet eszik és fogyott 8-10 kilogrammot, de rájöttem, hogy miért nem panaszkodik soha. Mert: aki szeret, aki mindig szeret, nem ér rá panaszkodni és boldogtalannak lenni" – írta a kép mellé Krisztián.

Így készül a szülésre a dögös Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150709-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-tudatosan-keszul-a-gyermeknevelesre.htmlA várandós rúdtánc világbajnok nem bízza a véletlenre: mindent tudni akar a gyermeknevelésről.Család--Gyönyörűek Michael Douglas gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20150709-michael-douglas-szinesz-es-catherine-zeta-jones-szineszno-gyermekei-gyonyoruek.htmlA világhírű színész és bombázó felesége, Catherine Zeta-Jones gyermekei nagyot nőttek, és már a pózolás is jól megy nekik a fotósok előtt.Család--Caramel: "Örülök, hogy nem nőnek születtem"http://www.life.hu/csalad/20150707-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-parja-kemeny-idoszakon-megy-keresztul-a-szules-utan.htmlAz énekes gyermeke érkezése után tapasztalta meg, hogy milyen nehéz dolga van az édesanyáknak, és nagyon hálás párjának, hogy Sophie-t türelemmel nevelgeti.Család--Újabb veszélyes őrület! Nyaralás a szülés előtthttp://www.life.hu/csalad/20150713-nyaralas-a-szules-elott-ez-az-uj-veszelyes-orulet.htmlEgyre jobban hódít a fiatal pároknál a szülés előtti nyaralás: rápihenni az állandó babasírásra, kettesben tölteni még néhány romantikus napot. Sokan azonban nem mérik fel ennek a veszélyét.CsaládThinkstockPirner Almának végre igazán-igazán kerekedik a pocakja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150712-pirner-almanak-vegre-igazan-igazan-kerekedik-a-pocakja.htmlElső gyermekével várandós a gyönyörű Pirner Alma, és rendszeresn posztolja is, hogyan növekszik a hasa, és benne a kis élet.Család--Bréking! Jennifer Aniston végre férjhez ment! http://www.life.hu/csalad/20150711-breking-jennifer-aniston-vegre-ferjhez-ment-justin-theroux.htmlNem tudjuk elhinni, hogy ez a hír igaz. Pedig a Life&Style magazin címlapja szerint hivatalos az információ. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.