Berki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmi

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
TV2 keresztre feszítés edzés Krisztus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.

Berki Krisztián – aki időnként Hannibal Lecterként edz – megmutatta formás izmait és kifeszített karjait, sőt mindehhez, egy velős bölcsességgel is szolgált.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Az életben nem a legjobb genetikájú, vagy legjobb potenciával rendelkező nyer, hanem az, aki a legkitartóbb. Aki mindig fel tud állni, újra és újra. Ez az a srác, akivé válnod kell" – írta a kép mellé Krisztián.

Nagy Alexa nem mindennapi testtartást villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-nem-mindennapi-testtartas-villantott-jogazas-kozben.htmlA Barátok közt sztárja megmutatta, milyen egy tökéletes faállás a jógában. Úgy tűnik, a színésznőnek új hobbija van.Ez Zsír!--Hatalmas súlyokkal edz Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150708-cinthya-dictator-fotoslany-hatalmas-sulyokkal-edzi-vekonyka-testet.htmlA fotóslány kemény edzésbe kezdett és lehet, hogy pár hónap múlva már csodás izmokkal rendelkezik majd.Ez Zsír!--Sörhasból kockahas – Nem semmi pasira akadtunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150708-sorhasbol-kockahas-dan-jones-a-tulsulyos-postas-bebizonyitotta-van-elet-a-sorhas-utan.htmlAz elhízott postással nagyot fordult a világ, ma már ugyanis szálkás izmokkal rendelkezik - csupán akaraterőre és kitartásra volt szüksége.Ez Zsír!NorthfotoA túl sok ülés ártalmasabb, mint gondolnád - tegyél ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20150709-a-tul-sok-ules-artalmas-a-gerincnek-rosszabb-a-testnek-mint-a-tul-sok-edzes.htmlAz utóbbi évtizedben az emberiség első számú ellenségévé nőtte ki magát az ülés; ez a látszólag teljesen ártalmatlan tevékenység számos betegség kialakulásáért felelős. De vajon mitől vált éppen mostanában ilyen drámaivá ez a kérdés - talán az ücsörgés nem az egyik legtermészetesebb póz az emberiség kialakulása óta?Ez Zsír!ThinkstockA lehetetlen lehetséges! Tanulj meg velünk kézenállni!http://www.life.hu/ez-zsir/20150713-jogaiskola-a-kezenallas-megtanulasa.htmlNemrég egy balatoni strandon, pár méterre tőlem, a szerencsére nem túl zsúfolt fövenyen egy huszonéves srác lendült fel kézenállásba és gyalogolt néhány métert a tenyerén, majd besöpörve a csodáló pillantásokat, könnyedén továbbállt. A henyélésből kizökkentett strandolók még hosszan méltatták a jelenetet. A fiú nem volt kifejezetten jóképű, de az egész lényéből sugárzó önbizalom és egészség ezt nemhogy feledtette, hanem kifejezetten megszépítette. Ezt teheti velünk is a kézenállás!Ez Zsír!ThinkstockAlessandra Ambrosio bikinis fotókkal halmozza el a világot idén nyáronhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-alessandra-ambrosio-modell-bikinis-fotokat-posztol-egesz-nyaron.htmlNemrég bemutattuk, hogy festenek a hús-vér világsztárok bikiniben, retus nélkül. Igyekeztünk minél több bikinis sztárt megmutatni, de úton-útfélen Alessandra Ambrosio fürdőruhás fotóiba botlottunk. A kétgyermekes modellmami ugyanis imádja magát fotózni, és azt is nagyon szereti, ha őt fotózzák - pláne a tengerparton. Az alakja tökéletes, még két gyerkőc után is; nézzétek meg ti is, mennyire!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.