fashion week videó férfidivat öltözködés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.

Az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb női divatirányzatai és frizuratrendjei után most a férfiak öltözködése került górcső alá. Hála a Mode Glam csapatának, mindössze 3 perc alatt végignézhetjük, hogyan változott az erősebbik nem öltözködése az elmúlt 100 év alatt. Jó szórakozást!

"A férfiak egoharcot vívnak a súlyzókkal" - Schönekker László testépítőt faggattuk a tökéletes férfitestrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-schonekker-laszlo-testepito-fitneszes-edzes-es-eletmodtippjei.htmlSchönekker László 12 éve ismerkedett meg a súlyzók világával, és ez a szerelem azóta is tart. A közel két méter magas, 27 éves férfi testét elnézve egészen biztos, hogy ő tényleg tudja, hogyan is kell formálni, építeni az izmokat. Edzésről, életmódról és tipikus hibákról faggattuk a magyar bajnokot. Ez Zsír!Origo4 pokoli trend, ami árt az egészségednekhttp://www.life.hu/trend/20150714-trend-egeszseg-egeszsegtelenseg-divat.htmlA szépségért szenvedni kell - tartja a mondás. Nem egyedi eset, hogy egy régi/új divathóbort nem csak a közérzetünket, de az egészségünket is veszélyezteti. Na de hol húzódik a szépségre való törekvés és az egészségrombolás közötti határ? A Life.hu összegyűjtött négy olyan divatdarabot, amelyek megosztóak, ha az egészségünk kerül előtérbe.TrendOrigoSzőrős vagy nem szőrős? Milyen az ideális férfimodell?http://www.life.hu/trend/20150714-ujabb-modell-valtott-termeszetes-kulsore-egy-fotozas-kedveert.htmlA mai világban kevés igazán férfias modellt láthatunk, akár a kifutón, akár a címlapokon. Éppen ezért felüdülés a Charlie by Matthew Zink kampánya, amely ismét nagyon valósághűen ábrázolja a férfiakat.Trend--Ő a 2015-ös nyár legtrendibb sztárcsemetéjehttp://www.life.hu/csalad/20150711-alec-baldwin-es-hilaria-kisfia-rafael-a-2015-os-nyar-legtrendibb-sztarcsemeteje.htmlKét dologról ismerhető fel Alec Baldwin nejének, Hilariának az Instagram oldala. Arról, hogy tele van nyakatekert jógapózokkal, valamit tündéri babafotókkal. Most kisfiáról, Rafaelről posztolta ki a nyár legmenőbb képét.Család--A szülinap, amire minden nő vágyik - Sofia Vergarának grillezett a földkerekség legjobb testű férfiújahttp://www.life.hu/sztarok/20150712-sofia-vergara-szulinapjan-joe-manganiello-sutott-hust.htmlSzülinap a tökéletes testű férfival, aki ráadásul elég jóképű is. Hatalmas torta, csók és sütögetés - ez ám a szülinap!TV + Sztárok--Trenddiktátor lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20150708-gyorgy-herceg-sarolta-hercegno-keresztelojen-viselt-osszeallitasat-elkapkodtak.htmlAlig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.