Madonna újra 18 éves tinilánynak érzi magát: Vajon ez normális?

Forrás: Instagram/ Madonna -
Madonna orrpiercing piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Madonnának megtetszett lánya, Lourdes piercingje, és beújított egyet ő is. 

Nem tudni, a 18 éves Lourdes életkorát vagy valóban a piercingjét irigyelte meg Madonna, mindenesetre az 56 éves popdíva egy különleges, gyöngyös, arany septum piercinget pattintott az orrába.

Forrás: Instagram/ Madonna

Az énekesnő lánya, Lourdes nemrég már kiakadt anyukája túl provokatív dalszövegein, meglepő, hogy emiatt még nem szólt be neki.

Kíváncsiak vagyunk, új albumának, a Rebel Heart-nak a lemezbemutató turnéján is viselni fogja-e a meglepő ékszert, vagy addigra rájön, a tinédzserévek már réges rég elmúltak...

Szerinted ciki Madonna piercingje?

Baukó Éva nagyon furcsa szettben virít - Vajon mire készül?http://www.life.hu/trend/20150714-bauko-eva-rikito-cuccban.htmlBaukó Éva vagy nagyon benne maradt még a fesztiválozásban, vagy valami egészen másért vette fel ezt a nagyon rikító szettet. Trend--Hoppá! Több tízmilliós óra virít Dzsudzsák Balázs csuklójánhttp://www.life.hu/trend/20150713-tobb-tizmillos-ora-virit-dzsudzsak-balazs-csuklojan.htmlA sok híresség mellett a Balaton Soundon bulizott Dzsudzsák Balázs is. Nem volt nehéz kiszúrni a méregdrága órát a kezén.Trend--Az ételfotó már ciki, az új Instagram-hype a kávéhttp://www.life.hu/trend/20150709-kave-fotozas-az-uj-instagram-trend.htmlAz Instagram profilokon túlnyomórészt ételt, italt, cuki kutyákat és macskákakat, illetve jó néhány szelfit láthatunk. Az új őrület ezt mind egyesíti.TrendThinkstockMi történt Cinthya Dictatorral? Megmagyarázhatatlan szettben feszíthttp://www.life.hu/trend/20150624-cinthya-dictator-furcsa-ruhaja-az-edzoteremben.htmlCinthya Dictator elkezdett izomtömeget növelni az Éden Hotel egykori szereplője segítségével. De a tornaruhája nem éppen klasszikus viselet...TrendOrigoNyári divat a javából: Itt a csizmandálhttp://www.life.hu/trend/20150617-csizma-szandalt-keszit-egy-amerikai.htmlNem valószínű, hogy láttunk már ennél rondább cipőt, pedig jó pár divathullám átsöpört már a világon.Trend--Így fest fáradtan a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150614-nyari-dia-a-baratok-kozt-szereploje-igy-nez-ki-faradtan.htmlNyári Diána megmutatta, hogy néz ki négy óra alvás után. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.