Pussycat Dolls énekesnő Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő képet posztolt Instagram oldalára az énekesnő, amiből még arra is következtethetnénk, hogy kisbabát vár. Vajon mi az igazság?

Lehet, hogy csak túl sokat vacsorázott Nicole Scherzinger, azért dudorodik ki a pocakja ebben a testhez simuló ruhában. De a gyermekáldás lehetőségét sem zárhatjuk ki azok után, hogy milyen jól érezte magát görögországi szülinapi nyaralásán, ahova persze új fiúját is elvitte.

Forrás: Instagram/nicolescherzy

A dögös énekesnő egyébként már régóta vágyik családra, Lewis Hamiltonnal is azért szakítottak, mert a Forma 1-es pilóta még nem állt készen az apaszerepre.

"A férfiak egó-harcot vívnak a súlyzókkal" - Schönekker László testépítőt faggattuk a tökéletes férfitestrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-schonekker-laszlo-testepito-fitneszes-edzes-es-eletmodtippjei.htmlSchönekker László 12 éve ismerkedett meg a súlyzók világával, és ez a szerelem azóta is tart. A közel két méter magas, 27 éves férfi testét elnézve egészen biztos, hogy ő tényleg tudja, hogyan is kell formálni, építeni az izmokat. Edzésről, életmódról és tipikus hibákról faggattuk a magyar bajnokot. Ez Zsír!Origo"Nagyon kövérnek látszom" - Meglepő vallomást tett az álomnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-sofia-vergara-szineszno-allitasa-szerint-nagyon-kover.htmlA színésznő legújabb Instagram fotójától, vagyis inkább ahhoz fűzött kommentjétől még a szavunk is elállt.Ez Zsír!AFPHódítani akar az RTL Klub sztárja: Hatalmas kihívásra készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-ketszer-szeretne-atuszni-a-balatont.htmlNyári Dia úgy döntött, kétszer is átússza majd a Balatont, ezért kemény edzésekbe kezdett.Ez Zsír!OrigoBerki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-berki-kirszitan-a-tv2-musorvezetoje-krisztusi-pozban-edzett.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.Ez Zsír!--Szakácskönyvet ír John Legend diétagyűlölő feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-chrissy-teigen-szakacskonyvet-ir-pedig-o-aztan-szereti-a-hasat.htmlChrissy Teigen hivatalos Instagram profilján tette közzé a hírt rajongóival: szakácskönyvet fog írni.Ez Zsír!OrigoHihetetlen! 51 évesen olyan teste van, mint egy 20 évesnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-elle-macpherson-modell-51-evesen-is-nagyon-dogos.htmlElle Macpherson ausztrál modell bikiniben mutatta meg hihetetlenül dögös testét, amit egy huszonéves lány is megirigyelne.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.