Cuki fotót posztolt kisfiáról Olivia Wilde

Forrás: Instagram/oliviawilde -
színésznő kisfiú család Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztár ritkán mutatja meg a nyilvánsosságnak a gyermekét, most azonban kivételt tett, mikor kisfia a kutyaajtón próbált közlekedni.

Olivia Wilde és szerelme, Jason Sudeikis első közös gyermeke tavaly látta meg a napvilágot, és az Otis Alexander Sudeikis nevet kapta. Olivia soha nem volt magamutogató, ha a terhességről volt szó: egy ideig egyenesen úgy gondolta, semmilyen formában nem ad hírt a sajtónak gyermekéről. Mostanra viszont teljesen megváltozott a véleménye, és néha megoszt pár intim fotót a magánéletéből. Így tett most is, amikor a kis Alexander a kutyaajtón keresztül próbálta elhagyni a házat.

Ugye milyen édes?

Forrás: Instagram/oliviawilde

A nap képe: fiaival "súlyzózik" Mark Walhberghttp://www.life.hu/csalad/20150714-mark-wahlberg-egyutt-mokazott-a-fiaival-es-rogton-megosztotta-a-pillantot.htmlA 42 éves színész vicces fotót tett közzé a hivatalos rajongói oldalán. A Ted sztárja tehát nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is szeret poénkodni.CsaládOrigoA mindig dögös Tápai Szabina megmutatta gyönyörű családját: Intim fotó! http://www.life.hu/csalad/20150714-tapai-szabina-kezilabdas-szivmelengeto-csalad-fotot-posztolt-ferjevel-kucsera-gabor-kajakossal.htmlKucsera Gábor felesége igazán meghitt családi képet osztott meg: összebújós fotón pózolt izmos férjével és cuki kisfiukkal. Látszik, milyen nagy köztük az összhang.Család--De édes! Alec Baldwin kisfiával alszikhttp://www.life.hu/csalad/20150714-alec-baldwin-szinesz-kisfia-apukaja-mellkasan-alszik.htmlA színésznek és feleségének, Hilaria Baldwinnak egy hónapja született meg kisfia, akiért a híresség, úgy látszik, teljesen odáig van.Család--A Messi-családtól elolvadunk! Cuki fotót osztott meg a Barcelona sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150714-lionel-messi-cuki-csaladi-fotot-osztott-meg-magarol-es-kisfiarol-thiagorol.htmlNézd meg, milyen helyes Lionel Messi kétéves kisfia, Thiago! Tiszta apja a csöppség.CsaládOrigoMadonna csemetéivel masszíroztatta a lábáthttp://www.life.hu/csalad/20150714-madonna-enekesnot-ket-fogadott-gyermeke-mercy-es-david-talpmasszazzsal-kenyeztette.htmlIgazi gyermeki kényeztetésben volt része az énekesnőnek, akinek talpát örökbe fogadott lánya, Mercy és fia, David vette kezelésbe.Család--Rettegett leendő anyósától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150714-nagy-adri-tartott-anyosjeloltjetol-eszmenyi-viktoriatol.htmlNagy Adrinak, a Jóban Rosszban színésznőjének Heilig Tamás a párja, akinek híres szüleitől sokáig tartott a szépség.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.