Szelfi (tévéműsor) Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma esti Szelfiben Ada múltjának egyik újabb fejezetével ismerkedhetünk meg. Nünüt, nagyiját már bemutatta a nézőknek, a mai részben azonban fia, Bálint úgy ébred, hogy hiányzik neki a műsorvezető másik nagymamája, aki két éve hunyt el.

„Amikor 15 éves voltam, és először hazaköltöztem anyukáméktól, akkor ide, ebbe a lakásba költöztem a nagymamámhoz, Jutkához” – mesél Ada mostani otthonáról és tinédzserkoráról. „Én gyakorlatilag azóta nem élek a szüleimmel együtt.”

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Később átköltöztem a mellette lévő lakásba, gyakorlatilag, amíg ő két évvel ezelőtt meg nem halt, addig itt laktam mellette. Bár szoktunk róla néha beszélni, előjön, hogy kinek hogy hiányzik, de ettől függetlenül nagyon meglepett, hogy ő erre így emlékszik 9 éves létére” – vall őszintén Ada, aki néha maga is meglepődik azon, mennyire nagyok már a kisfiai.

Növényi Norbert nagypapa letthttp://www.life.hu/csalad/20150715-novenyi-norbert-nagypapa-lett.htmlSzerda hajnalban megszületett Növényi Norbert unokája. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huTragédia! Meghalt Nick Cave 15 éves fiahttp://www.life.hu/csalad/20150715-meghalt-nick-cave-15-eves-fia-arthur.htmlA világhírű zenész, Nick Cave 15 éves fia, Arthur egy balesetben vesztette életét. 18 métert zuhant egy szikláról.Család--Így imádják egymást a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150715-gaspar-evelin-es-gaspar-virag-gyozike-lanyai-kozos-foton.htmlGáspár Győző és Bea asszony két lányáról közös fotó készült, amin látszik, hogy imádják egymást. Család--Rettegett leendő anyósától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150714-nagy-adri-tartott-anyosjeloltjetol-eszmenyi-viktoriatol.htmlNagy Adrinak, a Jóban Rosszban színésznőjének Heilig Tamás a párja, akinek híres szüleitől sokáig tartott a szépség.Család--Elmennél a Balaton Soundra, de féltenek a szüleid? Így bulizhatnak a 18 év alattiakhttp://www.life.hu/csalad/20150706-igy-bulizhatnak-a-18-ev-alattiak.html18 év alatti vendégeket nem fogadnak szórakozóhelyek, illetve a szülők sem szívesen engedik el fesztiválozni vagy az éjszakába a fiatalokat. Persze a tinik azért mégis szívesen hagynák ott a családi fészket egy-egy estére. Mit tehet az aggódó szülő? CsaládThinkstockMa lenne egyéves a gangról kidobott kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20150629-ma-lenne-egyeves-a-gangrol-kidobott-kisfiu.htmlMa lenne egyéves a kisfiú, akit apja dobott ki egy negyedik emeleti lakásból, majd a gyerek után ugrott. Az anya még mindig alig tudta feldolgozni a tragédiát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.