Beyoncé terhes? Testőrök takargatják a hasát

Forrás: NORTHFOTO -
terhesség Jay Z Hollywood Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb gyermeke születik a hollywoodi sztárpárnak? Meglepő helyzetben fotózták az énekesnőt!

Beyoncé és Jay-Z első gyermeke, Ivy Blue Carter 2012-ben látta meg a napvilágot. A kislány születése óta a sajtóban rendszeresen felröppenek hírek arról, hogy Beyoncé újra babát vár, sőt még a béranyaság ötlete is felvetődött a házaspárban. A napokban az énekesnő éppen New York utcáin sétálgatott, amikor igen kétértelmű képek készültek róla. Végig a hasa elé tartotta a táskáját, sőt a testőrei is a hasa elé tették a kezüket, ha fotósok fotózni próbálták őket - írja a Just Jared.

Vajon miért védi ennyire a pocakját a hollywoodi díva?

Forrás: NORTHFOTO
Tinédzserkoráról mesélt Adahttp://www.life.hu/csalad/20150716-ada-a-szelfi-cimu-musor-szereploje-tinedzserkorarol-mesel.htmlA ma esti Szelfiben Ada múltjának egyik újabb fejezetével ismerkedhetünk meg. Nünüt, nagyiját már bemutatta a nézőknek, a mai részben azonban fia, Bálint úgy ébred, hogy hiányzik neki a műsorvezető másik nagymamája, aki két éve hunyt el.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huTatár Csilla: "A lelkem mélyén mindig egy ilyen férfira vágytam"http://www.life.hu/csalad/20150716-tatar-csilla-szerelmerol-es-babavarasrol-meselt.htmlTatár Csilla már öt hónapos terhes, és láthatóan nagyon boldog. De miért is ne lenne az: rátalált élete szerelmére, hamarosan megszületik a kisbaba, akire oly régóta várt, és nagyon jól viseli a terhességet is. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huNádai Anikónak hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150715-nadai-anikonak-az-rtl-klub-sztarjanak-hatalmas-a-pocakja-es-terhessege-finisbe-ert.htmlA terhes sztár finish-ben van, hiszen minden percben elérkezhet a szülés pillanata, ő pedig felkészült, sőt azt is elárulta, hány kilóval gyarapodott a terhessége alatt.Család--Beyoncé féltékeny Kim Kardashiandra, mert előbb esett teherbe?http://www.life.hu/csalad/20150626-beyonce-feltekeny-kim-kardashianra-amiert-elobb-esett-teherbe-mint-o.htmlAz énekesnő úgy tervezte, hogy a valóságshow-sztárhoz hasonlóan ekkorra már ő is második gyermekét fogja várni. Azonban míg Kimnek sikerült, addig neki sajnos nem akar jönni a baba.CsaládAFPBéranya szüli meg Beyoncé és Jay-Z második gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150625-beyonce-es-jay-z-masodik-gyereket-beranya-szuli-meg.htmlHárom éve született meg a zenészpár első babája, a kis Blue Ivy, így nem is csoda, hogy újabb gyerekre vágynak a hírességek.Család--Beyoncé teste inspirálta Melbourne új felhőkarcolójáthttp://www.origo.hu/utazas/hirek/20150713-beyonce-teste-inspiralta-melbourne-uj-felhokarcolojat.htmlAz amerikai énekesnő idomai jól kivehetők a 226 méter magas épületen.Hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.