Aláírta élete első modellszerződését Cindy Crawford lánya

fotózás kislány család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves Kaia Gerber a múlt héten leszerződött az IMG Modells ügynökséggel. Úgy tűnik, tényleg édesanyja nyomdokaiba lépett.

A szerződéssel egy időben szerepelt az olasz Vouge magazinban is. Híres édesanyja eleinte próbálta távol tartani gyermekét a modellek világától, most viszont rettentően büszke lányára. Kaia a héten a CR Fashion Bookban szerepelt, amelynek a világ egyik leghíresebb francia divatszerkesztője, Carnie Roitfeld a tulajdonosa. A 13 éves lányt erős sminkben és rózsaszín ruhában fotózták, a kép igencsak megosztóra sikeredett. Sokan nem értették, miért kell egy ilyen fiatal kislánynak ilyen erős sminket viselnie - írja a Daily Mail.

Fotó: Bruce Weber/CR Fashion Book

Fotó: Bruce Weber/CR Fashion Book

Lábápolás otthon, fillérekből: készíts el mindent otthon te magad! http://www.life.hu/trend/20150522-isteni-labkremek-labfurdok-hazilag.htmlJó dolog kozmetikushoz, fodrászhoz járni, de legalább ennyire élvezetes néha egy csajos estét tartani otthon. Ehhez pedig nem is kell társaság, csak némi szépségápolási holmi és egy jó könyv. Nyáron pedig mi lehetne aktuálisabb, mint egy kellemes, pihentető lábfürdő, egy kis radírozás és egy isteni krém a puha, ápolt talpakért? Otthon is elkészítheted ezeket a finomságokat, mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockMiért nem lepődünk meg? Johnny Depp lánya a Chanel új arcahttp://www.life.hu/trend/20150716-lily-rose-depp-johnny-depp-lanya-a-chanel-uj-arca.htmlHa az édesapa igazi világsztár, az anyuka különlegesen szép, és szintén filmcsillag, akkor törvényszerű, hogy a lányuk is híres legyen? Szerintünk igen, erre pedig íme az újabb bizonyíték: Lily-Rose Depp lett a Chanel új arca. Ez nem semmi 16 évesen!TrendOrigoMagyar modell is végiglejtett az első New York-i férfidivathét kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20150716-eloszor-rendeztek-ferfidivathetet-new-yorkban.htmlLondon, Milánó és Párizs után hétfőn startolt a világ másik divatfővárosának férfidivathete.Trend--Így változott a férfidivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150715-igy-valtozott-a-ferfidivat-100-ev-alatt.html3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.Trend--Köldökig kivágott ruhában pózolt Cindy Crawford - 20 évet simán letagadhatnahttp://www.life.hu/trend/20150702-cindy-crawford-szupermodell-orult-jol-nez-ki-negyvenkilenc-evesen-koldokig-kivagott-ruhaban.htmlAz egykori szupermodell, akire nők milliói akartak hasonlítani, 49 évesen is bombaformában van.Trend--Cindy Crawford lánya lesz a következő Kendall Jenner?http://www.life.hu/trend/20150626-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-lesz-a-kovetkezo-kendall-jenner.htmlFiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.