Gisele Bündchen feszes, izmos hasát akarjuk

has modell kampány Gisele Bündchen márka izmos sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán inspirálóra sikeredett az Under Armour sportmárka legújabb kampánya, amelyben többek között a világ legjobban fizetett modellje is szerepel.

Bár a kifutóknak búcsút intett, egy darabig még biztosan nem fogjuk elfelejteni Gisele Bündchent.

A brazil szépség, aki idén is vitte a legjobban fizetett modell címet, az Under Armour sportmárka nagyon inspirálóra sikerült I Will What I Want (Azt teszem, amit akarok) kampányában mutatta meg feszes testét és kőkemény hasát - és boksztudását. Íme:

Nem csak mi fogadnánk el Gisele álomszép testét: korábban Jennifer Aniston vallotta be, miért jön be neki annyira a modell alakja.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Így még sosem láthattad a hihetetlenül szexi Gisele Bündchenthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-gisele-bundchen-egy-egzotikus-tengerpartrol-koszont-be-rajongoinak-facebookon.htmlA szépséges topmodell egy egzotikus tengerpartról köszönt be rajongóinak – nem is akárhogy!TV + Sztárok--Egyszerű módszerrel tartja magát formában Csobot Adélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-igy-tartja-magat-formaban-csobot-adel.htmlBár tökéletes az alakja, Csobot Adél is megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy így is maradjon. Az énekesnő nem von meg magától semmilyen ételt, helyette valami egészen más, sokkal egyszerűbb módszerre esküszik.Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoGisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Bőséges reggeli és mindennapi csoki - Kiderült Audrey Hepburn alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-audrey-hepburn-vekony-alakjanak-titka-fia-luca-dotti-konyvebol-kiderult.htmlMinden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.Ez Zsír!NorthfotoCukiságbombát robbantott apák napján Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20150621-gisele-bundchen-modell-cukisagbombat-robbantott-apak-napjan.htmlApák napján több sztár is telefont ragadott, hogy posztok formájában elújságolja a nagyvilágnak, milyen csodás apa, vagy hogy épp mennyire szereti a párját. Doutzen Kroes intim családi képet tett közzé, Cristiano Ronaldo pedig hozzá hasonlóan egy fekete-fehéret a fiával. A brazil modell pedig egy még cukibbat.Család--Extrém maratont futott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-pippa-middleton-extrem-korulmenyek-kozott-futott-maratont-kenyaban.htmlPerzselő hőségben és 1500 méter magasban futotta le a 42 kilométeres távot Pippa Middleton.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.