Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és annak felesége, Pártos Csilla bő egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a kapcsolatuk, elválnak. Akkor még úgy tűnt, békés utat választanak…

Egy ideig rendezetten zajlott a felek között az egyezkedés, Csaba beleegyezett, hogy Csilla és a most 17 éves közös fiúk abban a lakásban maradnak, ahol korábban is éltek, legalább addig, amíg a fiú megszerzi a diplomáját. Ám a megállapodásból nem lett semmi: Pécsi Ildikó ugyanis úgy döntött, átveszi az irányítást.

Dr. Gerencsér András a Story-nak elmondta: „A művésznő azt ígérte, hogy bírósághoz fordul, és visszamenőleges hatállyal havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli lakáshasználat után. Ez elfogadhatatlan, főleg annak fényében, hogy Szűcs Csaba az elmúlt tíz hónapban nem fizetett gyerektartást. Csak az utóbbi két hónapban utalt pénzt, kétszer húszezer forintot.”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Egy válóper az érintett felekre, a férjre és a feleségre tartozik. Éppen ezért nem érti az ügyvéd sem, hogy a színésznő miért próbálja irányítani az eseményeket: „Ez a válóper Pártos Csilla és Szűcs Csaba között zajlik, amihez Pécsi Ildikónak semmi köze. Ehhez képest a színésznő már egy komplett roadshow-t csinált az ügyből, lépten-nyomon nyilatkozik a fia helyett és sajnos komoly döntéseket is hoz, amivel nem csak a fiát, de a saját unokáját is nehéz helyzetbe hozza. Sajnos a művésznő úgy akarja kisemmizni az egyébként elhagyott és megcsalt menyét, hogy közben a saját unokáját is megfosztja szinte minden kényelemtől.

Pártos Csilla idáig tűrte a dühös anyós támadásait, most azonban úgy döntött, fia érdekében felveszi a kesztyűt és harcolni fog azért, hogy a közös vagyont megfelelően osszák majd szét. Az már csak hab a tortán, hogy a közös vagyon nagy része is furcsamód eltűnt az utóbbi években… De ez már egy másik, a válástól független, ingatlanügyeket érintő kérdés lesz.