Schobert Norbi: "Nem szeretnék Tóth Veráról nyilatkozni"

Forrás: Facebook, Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kudarc fogyás Schobert Norbert Tóth Vera Dombóvári István fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru számtalan hírességet lefogyasztott már, de sajnos a Megasztár-győztes énekesnővel nem jutott egyről a kettőre.

Norbi nagyon szűkszavúan és diplomatikus mesél Vera esetéről és vallja, hogy az ő módszerével, és előírásaival bárki megszabadulhat a felesleges kilóktól – írja a hot!.

Forrás: Facebook, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem szeretnék Tóth Veráról nyilatkozni. Egy biztos: azok a hírességek, akiket eddig lefogyasztottam, azóta is mind igyekeznek tartani magukat az előírásaimhoz. Egy hónapja kezdtem el segíteni a stand-upos Dombóvári Istvánnak, és máris látványos eredményt érünk el. Sose voltam szigorú a sztárokkal, elég volt, ha néha érdeklődtem" – magyarázta Norbi.

Futással fogyókúrázik Dombovári István

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a humorista a súlyfeleslege ellenére is olyan távokat képes futni, amennyit a legtöbb vékony ember sosem tudna teljesíteni.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/csobot-adel-az-ez-zsirban-FdJxYhzIccoyPfwz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.