Conchita Wurst extrém ruhakölteményt villantott

Forrás: Facebook/Chonchita Wurst Fanpage -
ruhaköltemény popsi Japán Eurovíziós Dalfesztivál Conchita Wurst villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas énekes"nő" különleges ezüstben ragyogó báli ruhában mutatta meg darázsderekát.

Az abroncsos ruha remekül kiemelte a nádszálvékony Conchita Wurst alakját. Úgy tűnik, egy egyedi darabról lehet szó és egy különleges anyagú ruháról, amire az énekes japán útja során tett szert.

Forrás: Facebook/Chonchita Wurst Fanpage

Ha pedig ez nem volna elég,megmutatjuk az Eurovízió győztes énekes formás hátsóját is, amiről edzés közben libbent fel a fátyol.

Chonchita Wurst FanpageHorváth Éva dögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-horvath-eva-modell-musorvezeto-dogos-szexi-dekoltazst-villantott-es-bikiniben-husolt-a-medenceben.htmlA kánikula rátelepedett Budapestre, de ez semmit sem számít, hiszen itt van nekünk a hűsítő Horváth Éva, aki megmutatta, hogyan kell sellőlányként pózolni a medencében.Trend--Kárász Róbert Demcsák Zsuzsáról: „Nagyon jó teste van"http://www.life.hu/trend/20150717-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-elajult-demcsak-zsuzsa-tokeletes-alakjatol.htmlKárász Robi és Demcsák Zsuzsa Egerszalókon fürdőzött. A csinos műsorvezetőnő csak egy pillanatra villantotta meg tökéletes alakját, kollégája pedig azonnal lecsapott rá. TrendLola falatnyi bikiniben napozgat Spanyolországbanhttp://www.life.hu/trend/20150716-lola-enekesno-falatnyi-bikiniben-napozgat-spanyolorszag-tengerpartjan-valenciaban.htmlAz énekesnő éppen Valencia gyönyörű tengerpartján pihen, ahonnan pikáns fotót posztolt.TrendOrigoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigoMegdöbbentő felvétel került elő - Így nézett ki évekkel ezelőtt szőkén Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20150716-szoke-volt-evekkel-ezelott-voksan-virag.htmlVoksán Virág bevallotta, nem szereti a sok-sok évvel ezelőtt készült képeit. Az egyik legdekoratívabb magyar celeb akkoriban szőke hajat viselt, no és még a száját sem érte szilikon. Trend--Új frizurát villantott a gyönyörű Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150716-uj-frizurat-villantott-a-gyonyoru-kiss-ramona.htmlForgatási szünetre megy a Barátok közt, így most a szereplőknek egy icipici időre módjukban áll változtatni a külsejükön. Kiss Rami rögtön fodrászhoz sietett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.