Kipróbáltuk: állva jártuk be a Balatont

Forrás: Lindmayer Zsolt -
Hámori Barbara Tihany SUP mozgás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP kerül terítékre.

Egy zord és hideg februári napon levelet kaptam: a meghívás Tihanyba szólt, méghozzá arra, hogy próbáljam ki a SUP-ot, azaz a Stand Up Paddle-t. Az egyre inkább terjedő vízi sport nem volt teljesen idegen számomra, mivel a windsurf kapcsán már volt egy rövid afférom vele.

Forrás: Lindmayer Zsolt

Ez a történet sem kezdődik máshogy, mint a SUP jógásé. Ugyanott, ugyanakkor, egymás után próbáltam ki a két sportot. Ahogy írtam, a felfújható deszkával már tavaly is kacérkodtam, illetve annyiban érintkeztem ezzel a sporttal, hogy a windsurf után ennek a hátán eveztem ki a partra.
Tehát adott egy nagy rakás víz (Balaton), a SUP deszka, az evező, a bimbófagyasztó hideg (nyáron...) és egy legenda, amely szerint polinéz halászoktól, de leginkább Hawaiiról származik az új őrület. Meglepődtem, amikor kiderült, hogy már 3-4 éve oktatják itt.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Tehát mindenekelőtt egy rövid szárazföldi oktatás és szakmázás a profik instrukcióival: „Első alkalommal mindenképpen egy stabil, nagy térfogatú deszkát válasszunk! Az első perceket térdelő pozícióban töltsük, így egyszerűbb az egyensúlyozás, és így jobban tudunk koncentrálni az evezés technikájára is."

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: twerkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-kiprobaltuk-twerk-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a twerk kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: SUP-jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-kiprobaltuk-sup-joga-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP-jóga kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: tollaslabdahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-kiprobaltuk-tollaslabda-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a tollaslabda kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: stability http://www.life.hu/ez-zsir/20150420-edzes-stability-kiprobalta-a-moveitblondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a stability kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Boot uphttp://www.life.hu/ez-zsir/20150601-kiprobaltuk-boot-up-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a Boot Up! kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: slacklinehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-kiprobaltuk-slackline-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a slackline kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.