Július végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…

A luxusáruház aukciói óránként indulnak és mindössze 10 ezer forint a kikiáltási ár, legyen az Prada, Louis Vuitton, Céline vagy bármilyen más luxusmárka terméke. Az egyik ilyen aukción ott volt Zimány Linda is, aki állítólag egészen sokáig, 440 ezer forintig licitált egy táskára.

A bal felső táskára licitált LindaForrás: Facebook / Il Baco di Stile

Linda azonban ezt cáfolta, ugyan az aukción valóban részt vett: „Nagyon szeretem ezt a márkát, és amikor megtudtam, hogy 700 ezer forint helyett egy 10 ezer forintról induló licittel esetleg hozzá lehet jutni, akkor elhatároztam, hogy ott leszek az árverésen. Más nem is érdekelt, kifejezetten a táska miatt mentem, de nem igaz, hogy 440 ezret fizettem volna érte" - mondta Linda a Blikknek, aki hozzátette, amikor 100 ezer forint fölé ért a licit, akkor kiszállt. A Blikk információi szerint végül 460 ezerért ment el a táska.