Zimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióba

Forrás: Facebook / Il Baco di Stile -
Il Bacio di stile aukció Zimány Linda táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…

A luxusáruház aukciói óránként indulnak és mindössze 10 ezer forint a kikiáltási ár, legyen az Prada, Louis Vuitton, Céline vagy bármilyen más luxusmárka terméke. Az egyik ilyen aukción ott volt Zimány Linda is, aki állítólag egészen sokáig, 440 ezer forintig licitált egy táskára.

A bal felső táskára licitált Linda Forrás: Facebook / Il Baco di Stile

Linda azonban ezt cáfolta, ugyan az aukción valóban részt vett: „Nagyon szeretem ezt a márkát, és amikor megtudtam, hogy 700 ezer forint helyett egy 10 ezer forintról induló licittel esetleg hozzá lehet jutni, akkor elhatároztam, hogy ott leszek az árverésen. Más nem is érdekelt, kifejezetten a táska miatt mentem, de nem igaz, hogy 440 ezret fizettem volna érte" - mondta Linda a Blikknek, aki hozzátette, amikor 100 ezer forint fölé ért a licit, akkor kiszállt. A Blikk információi szerint végül 460 ezerért ment el a táska.

Hoppá! Tetoválást villantott Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-cuki-tetovalast-villantott-gaspar-evelin-a-bokajara-varratott-egy-szivet.htmlGáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. TrendOrigo365 napig nem borotválkozott - háromperces videó a látványos átalakulásrólhttp://www.life.hu/trend/20150717-365-napig-nem-borotvalkozott-haromperces-video-a-latvanyos-atalakulasrol.htmlJustin Basl gondolt egy furcsát: úgy döntött, hogy 365 napig nem borotválkozik. És ez még csak a kezdet...Trend--Napirém: Courtney Love is beállt a plasztikszörnyek sorábahttp://www.life.hu/trend/20150717-minden-napra-egy-plasztikrem-ezuttal-courtney-love.htmlLassan sorozatot indíthatnánk azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik torzszülöttre botoxoltatták magukat.TrendNorthfotoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigoNagy Nikoletta nem plasztikáztat - nyereményét felajánlotta egy rászorulónakhttp://www.life.hu/trend/20150717-nagy-nikoletta-a-miss-universe-gyoztese-nem-el-plasztikai-mutetekkel-nyeremenyet-felajanlotta-egy.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe győztese úgy döntött, egyik nyereményét - egy plaszikai műtétet, amelynek segítségével bármelyik testrészét átszabathatná - felajánla egy helyreállító műtétre várakozónak. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoHát ilyen egy Rothschild-Hilton-esküvő - íme, az első fotókhttp://www.life.hu/trend/20150711-nicky-hilton-hozzament-volegenyehez-james-rothschildhoz-az-eskuvo-elso-kepei.htmlParis Hilton gyönyörű testvére nem akárkit választott férjének, és persze nem akármilyen esküvőt tartottak a minap.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.