Miután világra hozta második gyerekét, Julie Bhosale fotókkal dokumentálta a teste változásait, hogy megmutassa nőtársainak: természetes, ha nem lesz rögtön lapos a hasunk szülés után.

A nő, aki egyébként táplálkozási szakértőként dolgozik, blogján osztotta meg a fotókat. Saját bevallása szerint nehezen szánta rá magát, hogy megmutassa a nagyvilágnak szülés utáni alakját. Döntését azonban egyáltalán nem bánta meg, mert rengeteg pozitív üzenetet kapott olyan anyáktól, akik hozzá hasonlóan nem tudtak megfelelni az egyre elterjedtebb társadalmi elvárásnak: szülés után mihamarabb vissza kell nyerni a korábbi alakunkat. 

Forrás: juliebhosale.co.nz/

„Hiába, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Kate Middleton" – írta a blogján Julie, aki első gyermeke születése után rengeteget szenvedett testének változása miatt. „Semmi önbizalmam nem volt, és szenvedtem, ha tükörbe kellett néznem.” A kétgyermekes anyuka ma már elfogadja, hogy ilyen alkat, és másoknak is pozitív üzenetet akar közvetíteni a fotóival. „Őszinte akartam lenni a hozzám hasonló nőkkel, hogy tudják, teljesen természetes, ha a szülés után nem úgy néznek ki, mint a szülés előtt" – mondta Julie. 

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!