Smink nélkül a legszebb Gisele Bündchen

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen -
Gisele Bündchen smink nélkül idill gyönyörű összhang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell olyan bájos képet posztolt magáról, hogy azt kell mondanunk: Gisele smink nélkül, a természetben kirándulva a leggyönyörűbb.

A híresség, aki nemrég búcsút mondott a kifutóknak, elbűvölő fotón mutatta meg, mennyire összhangban van a természettel. Az idilli képen smink nélkül mosolyog ránk a kockahasú modell, aki szívesen pózol saját fehérneműiben. Szerintünk ez a természetesség szuper jól áll Gisele-nek.

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen

35 éves a világ legjobban kereső modellje

Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A 35 éves szupermodellnek összeszedtük néhány nagy pillanatát.

Nagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFP69 évesen is kirobbanó formában van Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150722-69-evesen-is-kirobbano-formaban-van-goldie-hawn.htmlA francia riviérán, St. Tropez partjainál kapták lencsevégre Goldie Hawn-t.TrendOrigoPlasztikáztatja arcát Nócihttp://www.life.hu/trend/20150722-plasztikaztatja-arcat-noci-czifra-noemi.htmlAz elmúlt évek nyomot hagytak a ValóVilág csinos műsorvezetőjének lelkében és arcán is. Úgy döntött, visszatér a rivaldafénybe és arcplasztikát is hajlandó vállalni.Trend--Lesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller http://www.life.hu/trend/20150722-lesifoto-smink-es-melltarto-nelkul-setalgat-sienna-miller-szineszno.htmlA világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.Trend--Leonardo DiCapriót még sosem láttuk ilyen lepukkantnakhttp://www.life.hu/trend/20150721-leonardo-dicapriot-vilaghiru-szineszt-meg-sosem-lattuk-ilyen-lepukkantnak.htmlAz egykoron jóképű színészt és kedvesét, Kelly Rohrbachot Malibuban kapták lencsevégre. Bár ne tették volna...Trend--A legszebb nyári sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.