Láttál már ennél szebb lábakat? Mihalik Enikő kirobbanó formában van!

Mihalik Enikő konditerem edzés láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell legújabb Instagram fotóján megvillantotta végtelenül hosszú lábait.

Nagyon fárasztó edzésen lehetett túl a híresség, ha így kinyúlt a konditeremben. A merész képeken pózoló Enikő még kiterülve és fáradtan is nagyon szexi, főleg, hogy dögös lábait közelről csodálhatjuk.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő
"Ne egy hónap után várjuk a csodát" - edzéstippek az ország legszexibb patikusátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-dr-muzsik-reka-az-orszag-legszexibb-patikusa-fitneszezik-tippek-trukkok.htmlRéka gyógyszerészként dolgozik, mellette pedig rajong a fitneszért. Ez a mozgásforma szép lassan több lett számára, mint hobbi, ma pedig már sikert sikerre halmoz. Ismerjétek meg az ország minden bizonnyal legszexibb patikusnőjét!Ez Zsír!OrigoUhh! Doutzen Kroes brutális kockahasat villantott!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-doutzen-kroes-brutalis-kockahasat-villantott-ibizan.htmlA mindig szexi modell hihetetlen kockahasat villantott Ibiza tengerpartján.Ez Zsír!--Hosszú Katinkától tátva maradt a szánk - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hosszu-katinka-uszonorol-fantasztikus-edzes-kozben-keszult-fotot-talaltunk.htmlAz úszóbajnoknak minden izma megfeszül azon a fotón, amelyen megmutatta, milyen, amikor egy Iron Lady edzésbe lendül.Ez Zsír!--Ejha! Hódi Pamela hihetetlenül dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlRemek formában van Hódi Pamela, aki egy különleges módszernek köszönheti tökéletes alakját, amit meg is mutatott egy dögös bikiniben. Ez Zsír!OrigoEz igen! Tíz kilót fogyott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-vv-dori-a-valo-vilag-7-egykori-jatekosa-10-kilot-fogyott.htmlAhogy ez lenni szokott, VV Dóri is meghízott a reality alatt. Azóta azonban minden felesleget leadott, ezt pedig egy szexi fotóval bizonyította. Ez Zsír!--Micsoda luxus! Cserpes Laura tudja, hol érdemes edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-cserpes-laura-enekesno-luxuskornyezetben-edzett-a-balatonon.htmlAz énekesnő pazar kilátásban gyönyörködhetett miközben a bodyart edzését tolta.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.