Furcsa ikerpár született! Az egyik kétszer akkora, mint a másik

Születés csoda furcsa ikerpár büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok azt mondták, hogy a kisebb baba, aki 80 dekával született, nem fog életben maradni. Csodával határos módon az orvosok jóslata nem igazolódott be.

A babák a 31. hétben születtek meg. A pici testvére, Samuel 1 kiló 6 dekával született, és azóta is szépen fejlődik. A kisebb babáért, Romanért, aki mindössze 80 dekával jött világra, sokáig izgultak a szülei. Az orvosok nem bíztak az életben maradásában, ennek ellenére ma már 18 hónapos, és nagyon boldog baba, aki súlyban kezdi beérni az ikertestvérét.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Szülei nagyon örülnek a picinek: „Nagyon büszkék vagyunk rá, ő egy igazi harcos. Ezért is adtuk neki a Roman nevet, aminek a jelentése: erős harcos. Hiába apró, kiküzdötte, hogy még ma is itt legyen velünk. Nagyon boldogok vagyunk.”

A képeket a babákról itt tudod megnézni!

Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozikhttp://www.life.hu/csalad/20150722-mesebeli-tortenetek-a-kiralyi-csaladokban.htmlEgy királyi sarj élete nem mindig játék és mese - az európai királyi udvarok fénykorában az uralkodók leányait egyszerűen árunak tekintették. A jövőjüket az államérdek határozta meg, gyakran már gyerekkorukban eldőlt a sorsuk, és akár távoli országokba is elkerülhettek, hogy olyan férfiak mellett éljék le életüket, akit korábban még csak nem is láttak. Szerelem vagy boldogság? Szó sem volt ilyesmiről.Család--Családalapításra készül a Tények korábbi műsorvezetőjehttp://www.life.hu/csalad/20150724-andor-eva-szeretne-kisbabat-vallalni-az-kozeljovoben.htmlAndor Éva május közepén jött el a TV2-től, és azóta nagyon sok változás történt az életében. Van mit bepótolnia, hiszen az elmúlt 13 évben nem sok ideje volt önmagára.CsaládOrigoStohl András szeretné, ha a kisfia mindenben rá hasonlítana http://www.life.hu/csalad/20150724-sthol-andras-szeretne-ha-legkisebb-gyermeke-mindenben-ra-hasonlitana.htmlNagyon régi vágya volt a színésznek, hogy kisfia szülessen, és egy évvel ezelőtt teljesült a kívánsága.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huHárom gyereket terveznek Damuékhttp://www.life.hu/csalad/20150724-damu-roland-es-parja-harom-gyereket-terveznek.htmlDamu Roland betekintést engedett az életébe, ami egészen idillinek tűnik. A nemrég szabadult színész feleségével és anyósával él egy érdi kertes házban, újra dolgozik, kezdi megszokni a szabadságot. Ráadásul már gyereket is terveznek párjával.Család--Micsoda hasonlóság! Gisele Bündchen anyukája is meseszéphttp://www.life.hu/csalad/20150724-gisele-bundchen-modell-anmyukaja-vania-nonnemacher-is-meseszep.htmlTalán nem is véletlen, hogy Gisele Bündchen lett a világ legjobban kereső szupermodellje. Az legalábbis biztos, hogy kiváló géneket örökölt anyukájától.Család--A herceg eltitkolt lánya először beszél az apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20150723-albert-herceg-eltitkolt-lanya-eloszor-beszel-az-apjarol.htmlJazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.